Dagens spilforslag og odds: Pokalfinale i sigte for Ernesto Valverde

Spilforslag hver dag

Kamp: Valencia – FC Barcelona
Spilforslag: FC Barcelona vinder første halvleg
Odds: 2,10
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

FC Barcelona fører 1-0 i Copa del Rey over Valencia efter en smal sejr på Camp Nou. Nu skal de en tur til Mestalla Stadium for at forsøge at forsvare eller udbygge den føring, og derved spille sig videre til pokalfinalen, hvor enten Sevilla eller Leganés venter. Hjemmeholdet har tabt fem kampe i streg. Udeholdet har vundet fire ud af deres sidste fem opgør.

 

Skarpretteren Suárez

Selvom Lionel Messi selvfølgelig er den altoverskyggende stjernespiller i Barça-truppen, så er den uruguyanske striker Luis Suárez også brandvarm for tiden. Han havde store problemer i starten af sæsonen, hvor han kun scorede tre mål i de første 14 kampe. Siden da har han dog set fuldstændig ustoppelig ud. I sine sidste 17 kampe for klubben har han nemlig noteret sig for intet mindre end 16 scoringer, så han har altså lavet cirka ét mål i gennemsnit per kamp. Det var da også Suárez som afgjorde sagerne i det omvendte opgør mod Valencia, da Messi smækkede en sukkerbold ind i skallen på ham. Skarpretteren kvitterede med at heade kuglen i kassen, og det var hans 19 sæsonmål i alle turneringer. Han kunne også sagtens komme på måltavlen igen i aften, så det er helt sikkert værd at holde øje med ham i opgøret.

Den argentinske troldmand Lionel Messi er selvfølgelig også i storform. Han har lavet ni mål og seks assists i sine sidste 10 kampe, mens det er blevet til 26 mål og 11 assists set over hele sæsonen. Hvis ikke Suárez formår at score mod Valencia, så bliver det nok Messi der skal stå for målscoringen. Det burde han dog også være i stand til. Det kan enten være på en suveræn solotur, et lækkert langskud eller et fremragende frispark. Vi har på fornemmelsen, at enten skarpretteren Suárez eller magiske Messi bringer Barça foran allerede indenfor de første 45 minutter.

Derfor anbefaler vi at spille på, Barcelona vinder første halvleg til odds 2,10 hos Danske Spil.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo