Kamp: Chelsea – Villarreal

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 11. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der skal traditionen tro spilles UEFA Super Cup mellem sidste års vindere af Champions League og Europa League. Det vil år sige Chelsea og Villarreal. Kampen spilles på Windsor Park i Belfast, Nordirland.

Det bliver naturligvis sæsonens første store test for de to hold. Vi regner dog med, at det bliver de forsvarende Champions League-vindere Chelsea, som trækker sig sejrrigt ud af denne duel i de nordirske hovedstad.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Med tyske Thomas Tuchel i spidsen fik Chelsea en suveræn afslutning på sidste sæson. Da Tuchel tog over, lå Chelsea i midten af tabellen, men han fik den hevet op på en flot fjerdeplads med blot tre nederlag i de sidste 19 ligakampe.

Derudover første han naturligvis også Chelsea til en triumf i Champions League for anden gang i klubbens historie. Nu er det så tid til Tuchels første hele sæson som Chelsea-manager.

Chelsea har gjort det godt i deres træningskampe op mod denne kamp. Her har man slået Bournemouth og Arsenal og senest spillet uafgjort med Tottenham.

Mod Tottenham viste kantspilleren Hakim Ziyech, at han er i god form ved score to mål mod London-rivalerne. Det er også nu, at Chelseas offensive spillere skal vise deres værd.

Chelsea er nemlig i fuld gang med at hente Romelu Lukaku tilbage til klubben. Det skifte ventes dog ikke at ske tids nok til, at han kan spille denne kamp. Dermed er det nu, at folk som Werner og Abraham skal slå til.

Det skal de så over for Villarreal, som sidste sæson slog Manchester United i Europa League-finalen efter en lang straffesparkskonkurrence. Villarreal har ikke vundet deres sidste fire træningskamp, hvor man har tabt til Leicester og Marseille og spillet uafgjort med Levante og Leeds.

Vi regner med, at de får en hård dag på kontoret mod et top tunet Chelsea-mandskab, som går benhårdt efter det engelske mesterskab i denne sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.