Kamp: Chelsea – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 14. maj kl. 17:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til denne sæsons anden kamp mellem Chelsea og Liverpool på Wembley. The Reds vandt Liga Cuppen tidligere på sæsonen, og nu går de efter det andet af i alt fire mulige trofæer.

For Chelsea er dette sæsonens helt store tilbageværende mål, så der er lagt op til et brag af en finale på Wembley. Vi regner dog med, at det endnu engang bliver Liverpool med pokalen efter kampen.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Denne sæsons kampe mellem Liverpool og Chelsea har været ganske tætte affære. De to kampe i Premier League endte med pointdelinger, mens Liga Cup-finalen måtte i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder.

Liverpool har som nævnt foruden dette trofæ også fortsat chancer for at vinde Champions League og i mindre grad Premier League. Chelsea har vundet VM for klubhold og Super Cuppen.

Liverpool går ind til kampen med en vigtig 2-1-sejr på Villa Park. Her startede Mohamed Salah, Thiago, Ibrahima Konaté på bænken, mens Firmino er tilbage efter sin skadespause.

Chelsea tillod sig også at spare et par mand, da de uden problemer slog nedrykningstruede Leeds med 3-0 i midtugen. Her startede Thiago Silva, Kai Havertz og Timo Werner på bænken.

Det bliver med andre ord to hold i stærkeste formation, som vi kommer til at se i denne FA Cup-finale på Wembley. Mindre kan heller ikke gøre det i fodboldens ældste pokalturnering.

Liverpool har udover pointtabet mod Spurs været flyvende de sidste par måneder. Det samme kan man ikke helt sige om Chelsea. London-holdet har de sidste par uger blandt andet tabt til Everton samt spillet uafgjort med Wolves og Manchester United.

Mod Leeds var de da også hjulpet af, at Daniel James så rødt tidligt i første halvleg. Liverpool har bare været mere stabile, hvilket vi siger bærer dem mod endnu et trofæ.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,10 på dette.