Kamp: Chelsea – Aston Villa

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 22. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

For anden gang på under to uger mødes Aston Villa og Chelsea på Stamford Bridge. Denne gang er det i Liga Cuppen. Chelsea ventes at foretage en del ændringer på holdet. Deret trup er dog så stærk, at de stadig er favoritter.

Sæsonens første kamp mellem holdene blev en underholdende affære, hvor Chelsea lidt misvisende endte med at vinde med 3-0. Særligt i første halvleg matchede Villa nemlig Chelsea, men personlige fejl endte med at koste for the Villans.

Begge hold må ventes at roterer i forskellig grad. Vi regner dog stadig med, at det bliver en underholdende aften på Stamford Bridge og muligvis en endnu tættere kamp end den vi så forrige weekend.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Det er nok ikke for meget at sige, at dette er turneringen, som Chelsea ville være mindst kede af at ryge ud af. De første par runder vil det formentlig være op til reserverne, at holde dem inde i turneringen. Skulle de nå en semifinale, kan det tænkes, at de prioriterer den lidt højere.

Chelsea møder Manchester City på lørdag i et vitalt opgør i mesterskabskampen. Derefter venter Juventus i Champions League næste midtuge. Netop dette er årsagen til, at vi vil se massive udskiftninger.

Det vil dog stadig være klassespillere, som kommer ind. Her tænker vi på spillere som: Reece James, Ben Chilwell, Saúl, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi og Timo Werner.

 

Aston Villas prioritering

Aston Villa prioriterer denne turnering langt højere end Chelsea. For dem er det en mulighed for at vinde deres første betydningsfulde trofæ siden 1996 og sikre en plads i Europa.

Villas sæson kunne godt ende som sidste år, hvor man endte solidt i midten af tabellen. Det er perfekt, når det kommer til at prioritere pokalturneringerne. Derfor må de også ventes at rotere i mindre grad end Chelsea.

Vi forventer dog stadig 4-5 udskiftninger. Leon Bailey og John McGinn måtte trække sig fra seneste kamp mod Everton med skader og ventes at sidde over.

Ind kan komme spillere som: Jed Steer, Ashley Young, Kourtney Hause, Marvelous Nakamba, Anwar El Ghazi og Emiliano Buendía. Hvis Villa også stiller Watkins og Ings bør de have kvalitet nok til som minimum at komme på tavlen.

Vi regner derfor med, at der ligger mindst tre mål og venter, når det går løs i London.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Chelsea – Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette.