Dagens Spilforslag: Carpi vs Roma

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Carpi vs Roma (Serie A)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Carpi (DNB): Odds 2.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Fredag d. 12.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Carpi kan overraske mod Roma

Dagens Spilforslag på Odds.dk finder vi i den italienske Serie A, hvor Roma kommer på besøg hos oprykkerne fra Carpi.

Carpi er før aftenens kamp tredjesidst i Serie A, hvor der nu er 5 point op til Sampdoria lige over stregen. Selv om Carpi har ikke har skrabet mange point sammen i denne sæson (19 i 24 kampe) har det ikke skortet på gode præstationer på det seneste. Godt nok har Carpi tabt de to seneste kampe, men det skete på udebane mod topholdene Napoli og Fiorentina, hvor Carpi tabte hhv. 1-0 og 2-1. Ligeledes har Carpi i det nye år spillet 0-0 mod Lazio i Rom og 1-1 mod Inter i Milano, og på hjemmebanen har man for nyligt tabt 2-3 til Juventus, slået Udinese og Sampdoria med 2-1 samt spillet 1-1 mod Palermo.

Roma går ind til opgøret med en god stime i bagagen. Tre sejre i de tre seneste kampe taler deres eget tydelige sprog om et formstærkt Roma-hold, som senest slog Sampdoria 2-1 hjemme. Før det slog Roma Sassoulo med 2-0 ude og Frosinone hjemme med 3-1.

Roma er naturligvis favoritter til dette opgør, hvor Bet365 giver odds 1.91 på romerne.

Carpi hjemme er dog ingen walkover, og med de seneste gode forsvarspræstationer in mente, bør det ikke blive en nem sag for Roma at score mange mål her. Bookmakerne tror da også på et målfattigt opgør, hvor Bet365 har Under 2,5 mål til odds 1.70.

Det ligner umiddelbart en kamp der kan blive meget tæt, og måske venter der endda romerne en lille overraskelse her.

Kampen kan ses på livestream hos Bet365 fra kl. 20.45.

 

Spilforslag

Roma er favorit, men vi tror ikke Carpi taber denne kamp. Vi spiller Carpi til at vinde i Draw-no-Bet varianten, hvor vi får indsatsen tilbage, hvis kampen slutter uafgjort.

Carpi Draw-no-bet kan spilles til odds 2.75 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Carpi vs Roma

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Carpi vs Roma.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330