Kamp: Brentford-Fulham

Spilforslag: Brentford vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 4. august kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Brentford og Fulham mødes på Wembley i en direkte duel om en plads i Premier League. Denne plads er eftersigende 1,4 milliarder værd. Fulham er en af sidste års nedrykkere, mens Brentford ikke har været i den bedste række siden 1947. Vi mener, at det ligner et længe ventet gensyn med Brentford.

 

Derfor vinder Brentford

Hvis Brentford havde vundet bare én af deres to sidste kampe mod henholdsvis Stoke go Barnsley, var de rykket direkte op. De endte desværre for dem med at tabe begge, hvilket sendte West Bromwich up i stedet. Dermed sluttede Brentford på en ærgerlige tredjeplads blot to point fra andenpladsen.

Man har tit set, at det hold, som har været snublende tæt på direkte oprykning har fejlet i playoff-spillet. Det skete eksempelvis så sent som sidste år for Leeds.

Det samme så ud til at kunne blive tilfældet for Brentford, da de tabte førsete semifinale med 1-0 ude mod Swansea. Brentford måtte endda spille med ti mand de sidste 25 minutter, da venstreback Rico Henry modtog et direkte rødt kort. Dette blev dog senere annuellere, hvorfor Henry kunne deltage i returopgøret.

Her fik Brentford en drømme start, da Ollie Watkins og danske Emiliano Marcondes gjorde det til 2-0 efter blot 15 minutters spil. Kort inde i anden halvleg sendte en scoring af Bryan Mbuemo Brentford i drømmeland. Rhian Brewsters reducering til 3-1 ændrede ikke på, at Brentford tog pladsen i finalen.

Fulham sluttede modsat Brentford stærkt af i Championships grundspil, hvor man vandt fem af sine seneste syv kampe og spillede to uafgjort. I semifinalerne mødte man Cardiff. Her vandt Fulham første kamp med 2-0 på udebane på mål af Josh Onomah og Neeskens Kebano.

I retur opgøret Fulham den værst tænkelige start, da Curtis Nelson bragte Cardiff foran efter blot otte minutter. Kebano fik dog udlignet et minut efter. Selv ikke en scoring kort efter pausen af Cardiff Lee Tomlin kunne forhindre Fulhams finaleplads. Fulham er som nedrykker stærkt afhængige af, at komme hurtigt tilbage til Premier League, ellers skal der nok sælges profiler.

Brentford har overtaget

Helt det samme pres er der ikke på Brentford. Hvis de ikke rykker op, får de naturligvis svært ved at holde på profiler som Said Benrahma, Bryan Mbuemo og Ollie Watkins. De har dog flere gange prøvet at miste deres pofiler og vist, de forstår at erstatte dem fornuftigt.

Brentford kan gå ind til kampen velvidende, at de har godt tag på Fulham. Sæsonens to møder mellem holdene er endt med sejre til the Bees på 1-0 og 2-0. Thomas Franks tropper er afhængige af, at det spiller for deres fronttrio Benrahma, Mbuemo og Watkins. Hvis det gør det, bliver det svært for Fulham i dette lokalopgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brentford vinder kampen mod Fulham. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.