Spilforslag til Brasilien – Schweiz: Xhaka slagter sambaspillerne

Spilforslag hver dag

Kamp: Brasilien – Schweiz
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Spil på Xhaka får kort her

 

Schweiz skal på en sindssyg svær mission i deres første gruppespilskamp ved VM, hvor de skal op imod Brasilien. Brasilianerne har fejet al modstand af banen i deres sidste fire testkampe, hvor de har vundet dem allesammen og ikke lukket et eneste mål ind. Derudover der største stjerne Neymar tilbage i fulde omdrejninger med to mål i sine sidste to opgør. Schweizerne kommer helt sikkert på overarbejde, hvis de vil prøve at lykke ned for alle sambaspillerne. Særligt Granit Xhaka på den centrale midtbane.

 

Den schweiziske kortkonge

Det har bestemt ikke været nogen nem for Arsenals schweiziske sekser. Han har modtaget massiv kritik for sine dårlige kampe, mens han sjældent får ros, når han endelig har spillet godt. Det hænger blandt andet sammen med, at han træffer rigtig mange dumme beslutninger og trækker nogle fuldstændigt sindssyge gule kort. Om det er for brok eller hjernedøde tacklinger svinger lidt, men en ting er sikkert; han er en hardhitter. På landsholdet har han godt nok Valon Behrami ved siden af sig til at rydde op, men imod lige præcis Brasilien der stiller schweizerne nok op med to deciderede defensive midtbanespillere.

Xhaka kom i dommerens sorte bog tolv gange i løbet af sidste sæson, og han holder sig bestemt heller ikke tilbage for Schweiz. Han har raget ti advarsler plus et rødt kort til sig for landsholdet, mens han har fået endnu flere for sine klubhold. Når man tænker på, at han skal forsøge at stoppe både Willian, Neymar, Coutinho, Jesus, Firmino og alle de andre brasilianske sambaspillere, så ville det ikke undre os, hvis han bliver præsenteret for en ostemad i løbet af de 90 minutter.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får kort i kampen til odds 3,00 hos Danske Spil.

 

Spil på Xhaka får kort her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift