Kamp: Benfica – PSV

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 18. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er storkamp på Estádio da Luz, når PSV gæster Benfica. Det er med andre ord to klubber med stolte traditioner i europæisk klubfodbold, som mødes.

PSV vandt Europa Cuppen for Mesterhold i 1988, mens Benfica opnåede det i 1961 og 1962. Der er dog kun én af de to traditionsklubber, som kan kvalificere sig til gruppespillet.

Vi regner da også med, at der bliver tale om en ganske tæt kamp i Lissabon. Derfor mener vi også, at der bør være gode chancer for, at vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Benfica kom ind i turneringen i sidste runde, hvor man gjorde kort process med russiske Spartak Moskva. Her vandt man begge kampe med 2-0 og spillede sig således på sikker vis videre til disse afgørende play-off-kampe.

I ligaen har Benfica også gjort det nødvendige med to sejre i de to første kampe mod Moreirense og Arouca på henholdsvis 2-1 og 2-0.

En af de spillere, som har fået en særligt god start på sæsonen er midtbaneprofilen Joao Mário. Han leverede et mål og en assist i de to opgør mod Spartak. Det er som nævnt blevet til hele otte scoringer i sæsonens indtil videre fire kampe for Benfica.

Nu gælder det så PSV, som bestemt også ved, hvor målet står. Eindhoven-mandskabet startede CL-kvalifikationen med knuse Galatasaray med 7-2 over to opgør. Derefter blev det til en ligeledes sikker 4-0 sejr over to kampe mod FC Midtjylland.

Hjemme i Holland har man også været flyvende. Heracles blev slået med 2-0 første ligakamp. Derudover bankede man også rivalerne Ajax i den hollandske Super Cup.

Det er med andre ord to hold med massevis af mål i støvlerne, som støder sammen i Portugal, og det mener vi lover godt for underholdningsværdien.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Benfica og PSV. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.