Kamp: Barcelona – Benfica

Spilforslag: Barcelona vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 23. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Barcelona har fået gang i Xavi-æraen. Nu er det tid til Barcelonas første Champions League-kamp under Xavi. Det bliver en hjemmekamp mod Benfica.

Barcelona kan med tre point tage et vigtigt skridt mod næste runde af Champions League. Læs i dagens spilforslag hvorfor vi siger, at catalanerne vinder kampen.

 

Derfor vinder Barcelona kampen

Barcelona har indtil nu hentet seks point i Gruppe E. Disse er kommet i hus efter to 1-0-sejre over Dynamo Kiev. Derudover har man tabt med 3-0 til både Bayern München og Benfica.

Det er naturligvis ikke prangende for en klub som Barcelona. Derfor er det heller ikke overraskende, at man valgte at skille sig af med Ronald Koeman.

I stedet har man som bekendt hentet klublegenden Xavi Hernandez ind fra Qatar. Hans opgave bliver at få det velkendte attraktive Barcelona-spil tilbage.

Han har da heldigvis for ham selv også fået nogle dygtige spillere at arbejde med. Først og fremmest er der Barcelonas egne stortalenter som Ansu Fati, Gavi, Rique Puig og Pedri.

Fati og Pedri er dog desværre skadede. Der er dog stadig godt med kvalitet i den Barcelona-trup, som skal på jagt efter tre point mod Benfica.

Dette er også en nøglekamp for Benfica, som tabte deres to kampe mod Bayern med samlede 9-2. Hvis de taber til Barca, så er deres CL-sæson forbi.

Vi regner med, at det bliver et helt anderledes Barcelona-mandskab, som vi får at se i denne gang i forhold til sidste kamp mod Benfica.

Hjemmepublikummet på Camp Nou vil uden tvivl gøre deres til at heppe Barcelona mod de tre point. Exit fra Champions League efter gruppespillet ville uomtvisteligt være en fiasko for Barcelona og en skidt start på Xavis tid som træner i klubben.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Barcelona vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.