Kamp: Atlético Madrid – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,88

Spilstop: 23. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp i Madrid, når Manchester United gæster Atlético Madrid i den første af to Champions League-ottendedelsfinaler.

Atlético Madrid har mildt sagt været svingende i La Liga, hvor top fire langt fra er sikker. Det samme gælder for Manchester United. Begge hold fik dog tanket tiltrængt moral i weekenden, hvor de begge vandt.

Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp på Wanda Metropolitano, hvor det ender med, at vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

De regerende spanske mestre Atlético Madrid er efter 25 kampe hele 15 point efter lokalrivalerne Real Madrid. Det er naturligvis langt fra tilfredsstillende for Diego Simeones mandskab.

I Champions League sikrede man sig avancement i sidste runde af gruppespillet. Det skete foran Porto, som man på dramatisk vis slog med 3-1. Det var nok til at sikre en andenplads i Gruppe B.

Atléticos seneste tre ligakampe illustrerer meget godt, hvorfor de har problemer. Her man slået Getafe med 4-3, tabt 0-1 til bundholdet Levante og senest slået Osasuna.

Simeones mandskab har gennem flere år været kendt for deres stærke defensiv. Det har dog ikke været tilfældet i år, hvor man i 25 ligakampe har lukket hele 34 mål ind. Til sammenligning lukkede man i alle sidste sæsons 38 ligakampe blot 25 mål ind.

Hvor der sammenlignet med tidligere sæsoner nærmest har været åbent hus i Atlético-forsvaret, så har de været ganske gode til selv at få scoret.

Nu møder de et United-hold, som har to clean sheets fra deres seneste ni ligakampe. De har desuden scoret i otte af disse ni kampe. Vi mener med andre ord, at begge hold bør have gode muligheder for at komme på tavlen i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Midtjylland og PAOK. Hos Marathonbet får man odds 1,80 på dette.