Dagens spilforslag og odds: Lacazette lyner mod BATE Borisov

Spilforslag hver dag

Kamp: BATE Borisov – Arsenal
Spilforslag: Alexandre Lacazette scorer i kampen
Odds: 2,20
Units: 3/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Lacazette scorer her

 

De hviderussiske mestre fra BATE Borisov skal på en svær mission, når Arsenal kommer en tur til Stadion Torpedo i Žodino. Værterne havde ikke de store problemer med at genvinde mesterskabet for trettende gang på stribe. Gæsterne kæmper derimod en rigtig hård kamp for at slutte blandt de fire bedste mandskaber i Premier League. Unai Emery kommer helt sikkert til at satse på vinde Europa League, da det lige nu er den bedste chance for at kvalificere sig direkte til Champions League-gruppespillet i næste sæson. Alexandre Lacazette ligner et oplagt bud på en matchvinder.

 

BATE kunne godt få bøllebank

BATE er en magtfaktor i hviderussisk fodbold, men det er en helt anden historie, når det kommer til de europæiske klubturneringer. Det så man da også forrige sæson i Europa League, hvor de tabte to gange til holdet fra Nordlondon med sammenlagt 10-2. Først måtte de se sig slået med 2-4 på eget græs. Det var dog ingenting sammenlignet med den lussing, som de fik på Emirates. Fem forskellige målscorere samt et enkelt selvmål betød et nederlag på tenniscifrene 6-0, hvilket var yderst ydmygende for de mangedobbelte hviderussiske mestre.

The Gunners fik en yderst tiltrængt sejr på udebane over bundproppen Huddersfield Town i lørdags. Alex Iwobi gjorde det til 0-1 efter et kvarters tid. Alexandre Lacazette lukkede og slukkede kort før pausen. Den franske forward har generelt set skarp ud på det sidste, hvor han har noteret sig for tre mål og en enkelt assists i sine sidste fem optrædener for klubben. Da den gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang må sidde over med en skade, så satser vi på, at den flyvende franskmand får netmaskerne til at blafre igen i aften. Han kunne i øvrigt godt få lov til at sparke et eventuelt straffespark.

Derfor anbefaler vi at spille på, Alexandre Lacazette scorer i kampen til odds 2,20 hos Danske Spil.

 

Odds på Lacazette scorer her

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund