Dagens spilforslag og odds: Avancement til Aldosivi i Copa Argentina

Spilforslag hver dag

Kamp: CA Aldosivi – Gimnasia Y Esgrima Mendoza
Spilforslag: 1
Odds: 2,45
Units: 3/5
Bookmaker: bet365

 

Spil på Aldosivi-sejr her

 

CA Aldosivi tager imod Gimnasia Y Esgrima Mendoza hjemme på Estadio José María Minella i 1/32-finalerne af Copa Argentina klokken 22:10. Når man tænker på, at værterne spiller i den bedste række og er ganske godt kørende på eget græs, mens gæsterne er i en lavere division og samtidig ikke har vundet på fremmed græs hele sæsonen, så begynder det at lugte en smule af hjemmesejr. Særligt fordi deres topscorer Cristian Gabriel Chávez genfandt sin målnæse i lørdags, hvor det blev til en stensikker 3-0-sejr over Club Atlético Colón.

 

Avancement til Aldovisi

Aldosivi ligger på en delt niendeplads i den argentinske Superliga med 32 point, og de har hentet 20 af disse hjemme på Estadio José María Minella. Der er altså ikke den store tvivl om, at de gør det klart bedste foran deres trofaste fans. Vi kan simpelthen ikke se, hvorfor den tendens ikke skulle fortsætte i aften. Cristian Gabriel Chávez fik således blot en halv time på banen i lørdags, men formåede alligevel at finde netmaskerne, hvilket er rigtig godt nyt for klubben. Den målfarlige midtbanemand har nemlig scoret syv gange og lagt op til en enkelt i 20 optrædener. Efter vores bedste overbevising kunne han sagtens gå hen og blive matchvinder i dette opgør.

Gimnasia Mendoza er nummer otte i den næstbedste række, og de er mildest talt elendigt kørende på udebane. Fem pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 5-13 er det blevet til indtil videre. Vi har mere end svært ved at se dem levere en pokalsensation i aften. Specielt fordi at de kun har formået at holde buret rent to gange på fremmed græs hele sæsonen. I vores optik præsterer de ikke et clean sheet i aften og kommer heller ikke selv på tavlen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Aldosivi vinder kampen til odds 2,45 hos bet365.

 

Spil på Aldosivi-sejr her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.