Dagens spilforslag og odds: Danskerkolonien taber til kongeklubben

Spilforslag hver dag

Kamp: Ajax Amsterdam – Real Madrid
Spilforslag: 2
Odds: 2,20
Units: 3/5
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Real Madrid-sejr hos NordicBet

 

Danskerkolonien Ajax Amsterdam kommer på en svær mission, når Real Madrid kommer en tur forbi Johan Cruijff ArenA i aften klokken 21:00. Hollænderne tabte højst overraskende med 1-0 til Heracles Almelo på fremmed græs i lørdags. Spanierne ikke havde de store problemer med at slå bysbørnene fra Atlético Madrid med 1-3 på Wanda Metropolitano. Casemiro, Sergio Ramos og Gareth Bale stod for de tre scoringer, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis de to sidstnævnte spillere kommer på måltavlen igen. Følg opgøret på TV3 Sport med optakt fra klokken 20:55!

 

Kongeklubben cruiser sig til sejr

Ajax er efterhånden ved at udspille deres chancer for at vinde det hollandske mesterskab efter blot at have vundet en enkelt af deres sidste fire kampe. Først spillede de 4-4 med SC Heerenveen i en vanvittig duel. Herefter blev de banket af Feyenoord med tenniscifrene 6-2. Deres eneste sejr de sidste tre ugers tid kom mod VVV-Venlo, hvor de vandt på overbevisende manér med 6-0. Som skrevet før led de endnu et nederlag mod Heracles for fire dage siden, og der er efterhånden hele seks point op til PSV Eindhoven på førstepladsen i Æresdivisionen.

Kongeklubben buldrer derimod bare derud af. Deres seneste ti opgør er endt med otte sejre, en enkelt pointdeling og et nederlag med en samlet målscore på 25-9. Særligt Karim Benzema og Sergio Ramos har set gode ude i denne periode. Førstnævnte har scoret seks gange og noteret sig for et oplæg, mens sidstnævnte har noteret sig for fem fuldtræffere. Umiddelbart kunne vi godt se den franske forward få netmaskerne til at blafre i aften, og det ville heller ikke undre os, hvis den spanske forsvarsgeneral kommer på tavlen. Derudover er Gareth Bale heller ikke noget dårligt bud på en målscorer.

Derfor anbefaler vi at spille på, Real Madrid vinder kampen til odds 2,20 hos NordicBet.

 

Odds på Real Madrid-sejr hos NordicBet

 

NordicBet logo