Dagens spilforslag og odds: Ajax sikrer sig avancement til 1/16-finalerne

Spilforslag hver dag

Kamp: AEK Athen – Ajax Amsterdam
Spilforslag: 2
Odds: 1.77
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Ajax-sejr hos Unibet

 

AEK Athen har ingen chance for at gå videre fra Gruppe E i Champions League, da de står noteret for nul point efter firespillerunder. Ajax Amsterdam kan derimod booke deres billet til knockout-fasen med en sejr, da de er ubesejrede og har hentet otte point ud af tolv mulige med en samlet målscore på 6-2. Selvom de mangler Nicolas Tagliafico og Hakim Ziyech, så tror vi stadig, at dansker klubben er i stand til at tage hjem fra Grækenland med en stensikker sejr og tre point i baggagen.

 

Danskerklubben gør arbejdet færdigt

AEK startede ud med at tabe 3-0 i Amsterdam. Derefter tog de en tur til Benfica og måtte rejse hjem med et 2-3-nederlag. Mod Bayern München på eget græs fik de ikke et ben til jorden og blev slået med 2-0 på scoringer af Javí Martinez og Robert Lewandowski. I det omvendte opgør tabte de med samme cifre. Denne gang var det den polske poacher som stod for begge mål. De har altså allerede udspillet deres chancer i gruppen og har reelt set kun æren tilbage at spille fort.

Ajax har derimod imponeret mangt og mange i dette CL-gruppespil. Efter 3-0-sejren over grækerne formåede de at få et enkelt point med hjem fra den tyske hovedstad. Efterfølgende slog de så portugiserne med 1-0 på hjemmebane. I Portugal måtte de nøjes med et enkelt point, da det endte 1-1 i et opgør, hvor de ellers var bagud. Vi kunne sagtens se Kasper Dolberg, Lasse Schöne, Rasmus Nissen Kristensen og co. fortsætte de fornemme takter. Vi sætter i hvert fald vores lid til, at de tager fra den græske hovedstad med en billet til 1/16-finalerne. Dušan Tadić kunne godt blive kampafgørende, da han allerede har scoret en enkelt gang og assisteret to gange indtil videre.

Derfor anbefaler vi at spille på, Ajax Amsterdam vinder kampen til odds 1,77 hos Unibet.

 

Odds på Ajax-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund