Dagens langskud: Fantastiske frisparksskytter i Spanien

Kamp: Real Madrid – Paris Saint Germain
Spilforslag: Der scores direkte på frispark
Odds: 7,50
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Det bliver et sandt topbrag på Santiago Bernabéu, når Real Madrid og Paris Saint Germain ramler sammen. Vi tror på, at der kommer mange mål. Der kunne endda også godt blive scoret direkte på frispark. Begge mandskaber har nemlig gode skytter, og det ville heller ikke være første gang i denne sæson, at det sker.

 

Neymar er en fantastisk frisparksskytte

Den allerbedste frisparksskytte på banen er verdens dyreste fodboldspiller. Brasilianske Neymar skiftede inden sæsonen fra Barcelona til PSG for over 1,5 milliard danske kroner, og det er ikke uden grund, at hans prisskilt er så usandsynligt højt. Han kan nemlig lidt af det hele. En af hans helt store spidskompetencer er at score på direkte frispark, og det har man også sagtens kunne se i denne sæson. Her har han nemlig allerede scoret fire mål på direkte frispark. Det var den 30. september i en 6-2-sejr over Girondins de Bordeaux, den 18. oktober i en 0-4-sejr over RSC Anderlecht, den 17. januar i en 8-0-sejr over Dijon FCO og den 3. februar i en 0-3-sejr over LOSC Lille. Hvis der kommer et frispark til Paris Saint-Germain på kanten af feltet, er der altså ikke den store tvivl om, hvem som kommer til at tage det.

Neymar er dog ikke den eneste PSG-spiller som har sparket et direkte frispark i kassen denne sæson. Edinson Cavani gjorde det nemlig også den 22. oktober i en 2-2-kamp med Marseille, hvor Neymar i øvrigt fik et rødt kort. Der er endda også en Real Madrid-spiller som har scoret direkte på frispark for lidt under to måneder siden. Cristiano Ronaldo afgjorde verdensmesterskabet for klubhold med sit frisparksmål den 16. december, så der er altså som skrevet før farlige frisparksskytter hos begge mandskaber.

Derfor er dagens langskud, at der scores direkte på frispark til odds 7,50 hos Danske Spil.

 

Odds på dagens langskud hos Danske Spil

 

Oddset logo