Dagens double: Champions League på programmet

Kampe: Manchester City – FC Basel 1893 & Tottenham Hotspur – Juventus
Spilforslag: Begge hold scorer ikke & begge hold scorer
Samlet odds: 2,82
Bookmaker: bet365

 

Spil på dagens double hos bet365

 

Der er to Champions League-kampe på programmet igen i aften, så dagens double lå lige til højrebenet. Vi har nemlig på fornemmelsen, at Basel ikke formår at score mod mægtige Manchester City på Etihad Stadium, mens vi synes, at det lugter langt væk af mange mål på Wembley Stadium. Juventus kan nemlig ikke bruge 0-0 eller 1-1 til noget som helst, så de kommer ikke til at stille sig dybt i banen mod Tottenham.

 

Manchester City – FC Basel 1893

Det er to hold med vidt forskellige formkurver, som sætter hinanden stævne på Etihad Stadium. Hjemmeholdet har nemlig vundet deres sidste tre kampe i træk uden at indkassere et eneste mål. Først slog de Arsenal med 3-0 i Carabao Cup-finalen og fire dage senere slog de dem igen med samme cifre. Mod Chelsea i søndags blev det til en 1-0-sejr på Bernardo Silvas scoring i første halvleg, og The Blues havde rent faktisk ikke et eneste skud på mål. Udeholdet har derimod tabt deres sidste tre opgør på stribe uden at score et eneste mål. Først fik de stryg af Man City i Schweiz, og derefter tabte de med 0-2 til St. Gallen. Den 27. februar mødte de Young Boys og her blev det også til et 2-0-nederlag. Vi tror, at The Citizens vinder sikkert, og at Basel ikke formår at putte kuglen i kassen.

Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer ikke hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 1,57.

 

Tottenham Hotspur – Juventus

På Wembley Stadium lugter det derimod langt væk af mål i begge ender. Første opgør i Torino endte 2-2, og det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften. Hjemmeholdet har nemlig ikke spillet 0-0 i omkring et halvt år, og udeholdet har scoret i deres sidste 15 kampe i streg. Sidst den gamle dame ikke kom på tavlen var den 9. december, hvor de spillede 0-0 med Bologna. Der er altså ikke særlig meget som tyder på, at det ender uden mål i aften. Vi tror, at både Spurs og Juventus kommer på tavlen, og at der kommer en masse mål i London.

Derfor anbefaler vi at spille på, begge hold scorer hos bet365. I skrivende stund belønnes det med odds 1,80.

Læs hele vores optakt til opgøret her.

 

Spil på dagens double hos bet365