Kamp: RC Lens – LOSC Lille

Spilforslag: RC Lens vinder kampen

Odds: 1,98

Spilstop: 4. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til det sidste opgør i fjerde runde af den franske pokalturnering – Coupe de France. Her venter et lokalopgør mellem Lens og Lille, som blot ligger lige under 40 kilometer fra hinanden.

Lens fik en skidt afslutning på efterårssæsonen, men ligger det til trods lige bag Lille i tabellen. Lille har solgt Jonathan Ikoné til Fiorentina og har derudover flere offensive profiler ude med sygdom.

Dermed må det ventes at blive en noget alternativ Lille-offensiv, der skal i kamp i dag. Det er selvsagt en stor fordel for Lens, som vi da også regner med kan spille sig videre til næste runde.

 

Derfor vinder RC Lens kampen

Lens fik en fremragende start på sæsonen, og de lå længe oppe omkring Champions League-pladserne. Fra 14. spillerunde gik det dog galt.

I de efterfølgende seks kampe blev det således til blot tre point, da man modtog tre nederlag og formåede blot at spille uafgjort tre gange.

Det er værd at bemærke, at det især var i defensiven, at det haltede for Lens. I løbet af disse seks kampe lukkede man tilsammen 16 mål ind. Man formåede dog også selv at score respektable otte mål.

Til kampen mod Lille kan man som sagt glæde sig over, at udeholdet mangler deres profiler i angrebet. Foruden salget af Ikoné, så ventes Jonathan David og Burak Yilmaz at sidde ude med henholdsvis sygdom og karantæne. Isaac Lihadji og Timothy Weah ventes også at sidde ude.

Det gør, at Lens har ganske gode muligheder. De har naturligvis også haft et par uge til at få tingene til at spille igen efter deres knap så gode afslutning på efteråret.

De har derudover også allerede slået Lille en gang i denne sæson. Det skete i sjette spillerunde af Ligue 1, da polske Przemyslaw Frankowski scorede kampens eneste mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: RC Lens vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,98 på dette.