Champions League: – Få odds 11.00 på Man City eller odds 8.00 på Barcelona

super_odds_man_city_vs_barcelona

Få odds 8.00 på Barcelona hos 888sport.dk >>

* Regler og vilkår gælder

 

Champions League står igen for døren i denne uge, og rundens helt store opgør står på Etihad, hvor Man City tager imod Barcelona tirsdag d. 1. november kl. 20.45. Kampen vises på TV3+, og hos bookmakeren 888sport, kan du få super odds på Manchester City vs Barcelona, hvis du er ny kunde.

Alle nye spillere får tilbuddet om at spille op til 100 kr. på Man City vs Barcelona til særdeles fordelagtige odds, nemlig odds 11.00 på Man City eller odds 8.00 på Barcelona.

Alt du skal gøre er, at placere dit første væddemål hos bookmakeren på enten Man City eller Barcelona, hvor du kan spille op til 100 kr. til det forhøjede super odds på ét af holdene. Læs mere om dette enestående tilbud hos 888 herunder.

Find super odds på kampen hos 888sport.dk >>

* Regler og vilkår gælder

 

Optakt: Manchester City vs Barcelona

manchester_city_barcelona-logo

Da Manchester City gæstede Camp Nou i Barcelona for små 14 dage siden, endte det med en ørefigen af kaliber, da Barca knuste Guardiolas nye klub med hele 4-0. Det opgør faldt midt i en dårlig stime for City, som indtil denne weekend opnåede at spille hele seks kampe i streg uden sejr.

I weekenden blev det så endelig til en sejr for Guardiola og Co., da City i Premier League rundbarberede West Brom på udebane med 0-4. Sergio Aguero og Ilkay Gündogan lavede hver to mål i kampen, som City totalt kontrollerede fra start til slut.

De lyseblå fra Manchester havde da også brug for at tanke fornyet selvtillid inden møder med Barcelona, som tordner afsted i spansk fodbold med sejre på stribe, omend det ikke altid er lige overbevisende. For få kampe siden var Barcelona i problemer ude mod Valencia, hvor der skulle et straffespark i slutminutterne til at sikre en 2-3 sejr, og i weekenden blev det kun 1-0 hjemme mod Granada, som syntes at afvise Barcelona godt foran målet.

 

Barcelona fører gruppen med maksimum point

Barcelona har hentet tre sejre i de første tre gruppekampe, mens City noget skuffende kun har fået fire point. Det bringer City i en situation, hvor det kan blive katastrofalt at tabe på hjemmebanen til Barcelona tirsdag aften. I så fald kan City nemlig blive overhalet af Gladbach, som har fornøjelsen af Celtic på hjemmebanen, og så kan alt ske i de sidste runder i gruppen.

Kravet til City er derfor mindst ét point og helst alle tre, mens Enrique nok ikke behøver gå i panik, hvis hans mandskab skulle tabe kampen på Etihad. Barca mangler stadig Celtic ude og Gladbach hjemme, og får altså yderligere to matchbolde ift. at sikre sig avancement fra gruppe C.

 

Spilforslag og Odds

Indlæser..

De mest interessante odds på Man City vs Barcelona finder du uden sammenligning i toppen af denne artikel, hvor der altså er odds 11.00 på City og 8.00 på Barca. Det tilbud gælder dog kun helt nye spillere, og derfor er det selvfølgelig også interessant at kigge på odds på kampen hos bet365.

Det er uhyggeligt svært at spå om, hvem der vinder dette opgør, hvilket også afspejles i 1X2-oddsene på kampen. Det må dog være Manchester City som har det største incitament til at gå efter sejren her, mens Barcelona kan være fint tilfredse med uafgjort.

Vi forventer, at City vil gå benhårdt efter alle tre point til stillingen i Gruppe C, og det kan åbne op for en underholdende kamp med masser af chancer i begge målender. Bookmakeren forventer også mange mål i kampen, da Over 2,5 mål lige nu giver odds 1.53 mod 2.42 på færre end 2,5 mål.

Med forhåbentligt mange mål i vente, er det interessant at se på målscorer-odds i denne kamp, og her er der f.eks. odds 17.00 på Ilkay Gündogan som første/sidste målscorer. Han er ellers brandvarm med to scoringer fra weekenden i bagagen. Sergio Aguero lavede også to i lørdags, og Aguero giver odds 5.50 som første målscorer hos bet365.

Hos Barcelona er det selvfølgelig Messi og Suarez som er favoritter til at score kampens første mål, hvor begge kan spilles til odds 5.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Champions-League-cl