Bristol City – Manchester City odds: The Robins vs. The Citizens

Kriseramte Bristol City tager imod Manchester City hjemme på Ashton Gate Stadium i den anden Carabao Cup-semifinale mellem de to mandskaber. Hjemmeholdet har ikke vundet siden 2. juledag. Udeholdet kom tilbage på sejrssporet efter deres nederlag på Anfield forrige søndag.

The Robins spillede 0-0 med Derby på udebane i fredags. Det var deres første point efter fem nederlag i streg. Bristol ligger nummer fem i EFL Championship med 48 point.

The Citizens slog i lørdags Newcastle med 3-1 på hjemmebane. Sergio Agüero scorede hattrick for Pep Guardiolas, mens Jacob Murphy fik reduceret for gæsterne. Man City er nummer et i Premier League med 65 point.

Udeholdet er kæmpe favoritter hos samtlige bookmakere. En udesejr giver i skrivende stund odds 1,25 hos bet365. En hjemmesejr belønnes med odds 15,00. Et uafgjort resultat giver pengene 6,50 gange igen.

Bliv klogere på Danmarks største bookmaker og læs vores anmeldelse af bet365 her.

 

Spil på kampen hos bet365

 

Optakt: Bristol City – Manchester City

Bristol City

The Robins har været inde i en skidt periode siden deres sidste sejr 2. juledag. Det er nemlig blevet til fem nederlag og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 13-2. Der er altså blevet lukket rigtig mange mål ind, og der er ikke rigtig blevet scoret særlig mange kasser i den anden ende. Derfor var det da også godt med en nulløsning mod The Rams i fredags, hvor der blev sat en stopper for de mange mål imod.

Det er dog ikke kun defensiven, som de skal have styr på. Det er nemlig kun Bobby Reid som har scoret for Bristol City i deres dårlige periode, og det er som skrevet før kun blevet til to mål i de sidste seks kampe. Bobby Reid bragte ellers The Robins foran mod Wolves den 30. december, og selvom de spillede 11 mod 10 i 50 minutter, så blev det stadig til et 1-2-nederlag på hjemmebane. Reid scorede også til 0-1 på straffespark i det omvendte opgør mod Manchester City, men Kevin de Bruyne og Sergio Agüero sørgede for en 2-1-sejr til de blåblusede.

Callum O’Dowda er tvivlsom til opgøret, da han er på vej tilbage efter en ankelskade. Milan Đurić er ukampdygtig, da han døjer med en lyskenskade. Derudover har cheftræner Lee Johnson frit valg på alle hylder.

 

Manchester City

The Citizens har haft en fremragende sæson indtil videre. Udover 4-3-nederlaget på Anfield til Liverpool sidste søndag har de ikke tabt til en engelsk modstander hele sæsonen. I deres sidste fem kampe er det blevet til fire sejre og et enkelt nederlag med en samlet målscore 15-8. De fører Premier League, er videre i FA Cuppen, vandt deres Champions League-gruppe, og hvis de kan spille uafgjort eller vinde over Bristol City i returopgøret, så er de videre til Carabao Cup-finalen mod enten Arsenal eller Chelsea.

Sergio Agüero har virkelig genfundet sin målform det seneste stykke tid. Han scorede som skrevet før hattrick mod Newcastle og i sine sidste ti kampe for klubben er det blevet til ti scoringer og to assists. Det var da også ham som afgjorde det omvendte opgør mod The Robins på hjemmebane, hvor han headede sejren i land dybt inde i overtiden. Han ligner et rigtig godt bud på en målscorer tirsdag aften på Ashton Gate Stadium.

Phil Foden og Vincent Kompany er begge to tvivlsomme, da de kæmper med henholdsvis en ankelskade og en lægskade. Benjamin Mendy, Fabian Delph og Gabriel Jesus kommer ikke i aktion, da de er ude med henholdsvis en korsbåndsskade, en knæskade og en kollateralligamentskade.

 

Spilforslag

Selvom Man City ikke ligefrem har imponeret i Carabao Cuppen, så står de stadig med det ene ben i finalen efter deres 2-1-sejr på hjemmebane. Pep Guardiola kommer nok til at spare et par af sine stjerner, men der er nok kvalitet og talent i truppen til at ekspedere The Robins ud i pokalmørket.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester City vinder første halvleg hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 1,61, men oddset kan både falde og stige inden kampstart.

 

Spil på kampen hos bet365