Brian Laudrup skriver kontrakt med Unibet

Unibet er stolte af at kunne offentliggøre, at man i dag har indgået en 3-årig samarbejdsaftale med Brian Laudrup.

Direktør for Unibet Danmark, Kim Olesen siger om aftalen: “Navnet Laudrup er lig med fodbold og ved at tilføje et så stort aktiv som Brian til vores danske hold, skaber vi yderligere synergi til vores kerneforretning.”

Brian Laudrup, Europamester fra ’92, er en fodboldlegende ikke kun i Danmark, men også i Glasgow, hvor han stadig nævnes blandt de største i Rangers’ historie. Og så kan han i øvrigt skrive FC Bayern München, Fiorentina, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam på sit internationale fodbold-CV.

“Netop det, at Brian gennem sine årelange erfaring fra TV, har udviklet sig til en fremragende formidler, har været en væsentlig årsag til, at Unibet har ønsket det samarbejde, der er blevet en realitet fra i dag,” siger Kim Olesen. ”At have Brian Laudrup som vores ambassadør for fodbold, er en del af den overordnede strategi som Unibet Danmark forfølger.”

Til aftalen siger Brian Laudrup: ”Både Unibet og jeg har en stor passion for fodbold og jeg ser meget frem til samarbejdet med en seriøs og troværdig medspiller som Unibet”

“Unibet er ’Af spillere, for spillere’ – og med dette løfte følger en forpligtigelse til at tilbyde kunderne det bedste indhold, de bedste analyser og det bedste produkt. At vi i dag kan tilføje Brian Laudrup som en del af Unibet Danmarks hold, anser vi som værende et stort skridt i vores ambition om at blive danskernes foretrukne spiludbyder”, slutter Kim Olesen.

 

Opret en gratis konto hos Unibet her – >