Nye spillere på betfairs Spillebørs kan modtage et 550 kroners risikofrit væddemål på kampen mellem Bayern München og Frankfurt. Det er af vidt forskellige årsager en vigtig kamp for begge mandskaber. Bayern skal bevare deres forspring ned til de øvrige hold i mesterskabskampen. Frankfurt meget gerne vil have større afstand ned til nedrykningspladserne. Det er selvsagt en hårdopgave, som Frankfurt kommer på mod et Bayern-hold som ikke lader til at være blevet dårligere efter den lange pause. kampen spilles lørdag den 23. maj klokken 18.30.

Betfair er klar med et tilbud på 550 kroners risikofrit spil på kampen mellem Hertha Berlin og Union Berlin. Tilbuddet gælder udelukkende nye spillere.  Begge hold ligger solidt placeret i midten af tabellen, men der naturligvis stadig meget på spil. Dette er nemli blot anden gang, at dette lokalopgør spilles i Tysklands bedste række. Union Berlin tog første stik, så Hertha vil uden tvivl være opsatte på at få revanche. Kampen spilles fredag den 22. maj klokken 20.30.

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Hertha Berlin-Union Berlin

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Hertha Berlin og Union Berlin
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Hertha Berlin fik en forrygende start på slutfasen af Bundesligaen i seneste spillerunde. Her slog TSG Hoffenheim med 3-0 på udebane. Det var naturligvis uden tilskuere, men det er stadig en ulempe at skulle rejse for at spille udekampe. Union Berlin kom på en hård opgave, da de hjemme skulle møde Bayern München. Det endte da også med en sikker 2-0-sejr til Bayern. Vi tror, at Hertha Berlin får deres hævn ved at vinde andet opgør mod dere naboer fra det tidligere Østberlin.

 

Derfor vinder Hertha Berlin

Hertha Berlin fik ikke den bedste star på Bundesligaen. I midten af december lå man nede omkring nedrykningsplaserne. Siden da har man dog fået styr på tingene. Nu indtager de 13.-pladsen og er otte point fra nedrykningspladserne. Deres sejr på 3-0 i seneste kamp mod Hoffenheim viser, at de lader til at være kommet godt ud af den lange pause. Her var Kevin Akpoguma, Vedad Ibsevic og Matheus Cunha, som bidrog med målene. Bralianske Cunha var også fremragende kørende før pausen havde scoret to kampe i streg. Han ser altså ud til at være i stand til at fortsætte denne gode form.

Union Berlins nederlag til Bayern endte som nævnt med et hæderligt 2-0-nederlag. Det kunne dog være blevet til flere mål for Bayern, da Thomas Müller brændte straffe i midten af første halvleg. I den forrige kamp havde Union Berlin tabt 3-1 på udebane til SC Freiburg. Vi tror, at Hertha i sidste ende har mere at skyde med en Union, og at de får skabt balance i det berlinske regnskab.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Dette kampagne er udelukkende for nye danske kunder på betfairs Spillebørs. Fort at kunne tage mod tilbuddet, skal man benytte promokoden FEODK5. Man skal desuden være opmærksom på, at man minimum skal foretage et indskud på 550 kroner. Vælger man at spille for mindre en 550 kroner, vil dette spil ikke være kvalificeret til at være en del af kampagnen. Hvis man ønsker at placere et spil på mere end 550 kroner, får man stadig 550 kroner retur ved tabt væddemål.

Det er kun væddemål placeret på kampen mellem Hertha Berlin og Union Berlin, som kan deltage i kampagnen. Denne kamp spilles fredag den 22. maj klokken 20.30. I tilfælde af at man spiller på Sportsbook, multispil eller lignende, vil disse ikke være gyldige i forbindelse med kampagnen. Man skal være opmærksom på, at ens kvalificerende væddemål skal være placeret inden for syv dage af ens kontos oprttelse. I tilfælde af at ens væddemål ikke accepteres eller annuellere, er dette ikke længere gældende i forbindelse med kampagnen. Hvis man placerer to kvalificerende væddemål på samme tid, vil det være det først afgjorte af disse, som er gældende med kampagnen..

Der kan udelukkende foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair vil til enhver tid kunne annullere tilmeldinger fra konkurrence, hvis de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Man skal desuden være opmærksom på, at betfair kan tilbagekalde eller ændre vilkår for deres konkurrencer eller kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe