Den hollandske Æresdivision er indbegreb af offensiv fodbold. Hvis man slutter øverst på topscorerlisten efter en sæson, så kan man nærmest være stensikker på, at der står en masse topklubber klar til at tilbyde en kontrakt. Det er sket for blandt andre legenderne Luis Suárez, Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooy, Johan Cruyff, Marco Van Basten, Ronaldo og Romario.

I nyere tid har Vincent Janssen, Wilfried Bony og Memphis Depay skiftet en tilstedeværelse i Holland ud med Premier League efter at have skudt sig vej til topscorertitlen. Igen i sommer er det sket, efter at sidste års delte topscorer Luuk de Jong er blevet solgt til Sevilla i Spanien. Men hvem løber med æren i år? Måske bliver det en dansker som i 2016/17-sæsonen, hvor Nicolai Jørgensen lavede 21 mål. Kasper Dolberg er også en af forhåndsfavoritterne. Læs meget mere og se odds på Æresdivisionen topscorer 2019/20 i vores optakt forneden.

bet365 Odds på Æresdivisionen topscorer hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Æresdivisionen topscorerliste 2019/20

Indlæser…

I vores Æresdivisionen topscorerliste foroven, kan du se hvor mange mål en spiller har lavet i Æresdivisionen i år, samt hvad det nuværende odds på spilleren er hos bookmakeren Unibet. Listen opdateres automatisk efter hver eneste kamp. Dermed får du altid det fulde overblik.

 

Odds på Æresdivisionen topscorer 2019/20

Sidste sæson var det serbiske Dusan Tadic og Luuk de Jong der løb med æren som Æresdivisionen topscorer, med 28 ligamål hver. Luuk de Jong er nu fortid efter sit skifte til Sevilla og derfor er Tadic da også kæmpefavorit til titlen i år. Vanen tro er der mange om buddet i år, og det bliver spændende at se, hvem der kan få netmaskerne til at blafre flest gange. Særligt fordi der er et par danskere med i opløbet. Her tænker vi naturligvis mest af alt på Kasper Dolberg fra Ajax Amsterdam og Nicolai Jørgensen fra Feyenoord. Nedenfor vil vi tage et kig på kandidaterne og komme med et spilforslag.

Kasper Dolberg

Første mand på vores liste er det danske stjerneskud Kasper Dolberg. Han havde en rigtig flot debutsæson, men i 2017/18 havde han det svært på grund af manglende selvtillid og spilletid. Den fortabte søn Klaas-Jan Huntelaar er nemlig vendt hjem til den hollandske hovedstad, og han må siges at være en mand en proper målnæse. Den tidligere Real Madrid-angriber er dog ikke lige frem ung længere. Rent faktisk er netop fyldt 36 år, så den 21-årige dansker burde kunne slå ham af pinden inden længe. Problemet for Dolberg er hans mange skader. Sidste sæson missede han således mere end ti kampe på grund af skader, og han er i skrivende stund også ukampdygtig.

Selvom vi håber, at vores helt eget stortalent går en flot sæson i møde, så bliver det svært for ham at slutte øverst på topscorerlisten. Først og fremmest på grund af Dusan Tadic, men også fordi, at han har været meget skadet i sin Ajax karriere. Hos bookmakeren Unibet får man odds 5,5 på Dolberg ender som Æresdivisionen topscorer.

Nicolai Jørgensen

I 2016/17 tog den tidligere FC København-bomber Nicolai Jørgensen hele Holland med storm, da han skød Feyenoord til deres første mesterskab i meget lang tid. Hele 21 gange fik han netmaskerne til at blafre i sine 32 kampe for klubben. Han havde dog ualmindeligt svært ved at gentage successen året efter, hvor han kun kom på tavlen ti gange i 26 optrædener. Sidste år var endda endnu værre for Jørgensen, med kun 7 scoringer i 24 kampe. Til 2018 VM-slutrunden i Rusland lignede han heller ikke en spiller, der var sprængfyldt med selvtillid. Nu er spørgsmålet så, om han kan lægge skuffelsen bag sig, eller om han bliver ved med at underpræstere. Jørgensen var tæt på et skifte til Newcastle efter sin topscorersæson, men Feyenoord valgte af holde på ham. Det kunne godt være en af årsagerne til de skuffende præstationer.

Hvis Jørgensen kan holde sig skadesfri og finde tilbage til fordums styrke, så kunne han godt komme op omkring de 20 sæsonmål. Om det er nok til at blive Æresdivisionen topscorer vil tiden vise, men han er et ganske fornuftigt bud. Der er odds 21 hos Unibet på, at han gentager bedriften fra mesterskabssæsonen.

Nicolai Jørgensen efter at have vundet Æresdivisionen
Nicolai Jørgensen fejrer mesterskabet | Af: FR12Patrick / WikiCommons

Dusan Tadic

Sidste års delte topscorer, er selvsagt den helt store favorit efter de Jong nu er væk fra ligaen. Hans største konkurrent spiller til daglig i den samme klub som Tadic, i form af danske Kasper Dolberg. Tadic er dog allerede godt i gang med, at sætte konkurrenterne til vægs endnu engang. I sæsonåbneren lavede han sit første sæsonmål, af hvad der helt sikkert ikke bliver det sidste. Tadic kom sidste sæson tilbage til hollandsk fodbold efter fire år i engelsk fodbold, hvor hans måltotal aldrig nåede tidligere tiders højder. Men med 28 ligamål og et hav af assist, viste Tadic hvilket monster han er i Æresdivisionen.

Skal man spille på en topscorer i år, vil vi anbefale Tadic. Hos Unibet kan du få odds 2,5 på ham, og det er mere end godkendt. Især med tanke på, at hans største rival fra sidste år Luuk de Jong er solgt til Sevilla.

Donyell Malen

Det unge stjerneskud fra PSV, som nettede 10 ligamål i forrige sæson. Forventer de meget af i PSV, håbet er at han kan være med til gøre salget af de Jong mindre betydningsfuldt. Og han er da også en af de største favoritter til årets titel som topscorer. Uden konkurrence fra de Jong står Malen til, at få en meget større og mere fremtrædende rolle. Og nu skal han bevise, at talentet rækker til det helt store.

Malen er i skrivende stund Unibets tredjestørste favorit til, at tage topscorertitlen i år. Og med odds 8 er han bestemt et spændende bud. Den lynhurtige angriber har både træfsikkerhed, og er en fantastisk dribler, så forvent en god sæson med masser af mål fra Malen!

Hirving Lozano

En af de største stjerner for Mexico ved 2018 VM-slutrunden var helt sikkert den 24-årige kantspiller Hirving Lozano. Han slår til dagligt sine folder i PSV Eindhoven, og i sidste sæson noterede han sig for 17 mål i 30 kampe. Det var nok til en delt fjerdeplads på topscorerlisten. Man skal dog også huske på, at nu har hans to første sæsoner i hollandsk fodbold begge kastet 17 ligamål af sig. Nu kender han ligaen og forsvarsspillerne bedre, hvilket nok kommer til at betyde, hans måltotal bliver forøget. Det giver ham en ganske god chance for at komme op over 20 scoringer i ligaen. Ender det med at blive tilfældet, så har han også en rigtig god chance for at blive Æresdivisionen topscorer.

Unibet har gjort Hirving Lozano til delt femtestørst favorit. Der er således odds 11 på, at han scorer flest mål af alle i den bedste hollandske række. Umiddelbart synes vi dog, at oddset er for lavt til at anbefale det. Særligt fordi han ikke spiller angriber for sit klubhold.

bet365 Odds på Æresdivisionen topscorer hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis