Ventetiden er langt om længe forbi. Bolden ruller igen i Æresdivisionen, og sæsonen er blevet sparket i gang. Derfor er det også ved at være på tide at gå i dybden med odds på vinderen af Æresdivisionen 2019/20.

Feyenoord med Nicolai Jørgensen på toppen var ikke i nærheden af at vinde mesterskabet i sidste sæson. De sluttede således hele 21 point efter Ajax Amsterdam, hvilket kun var nok til en tredjeplads. PSV Eindhoven var tæt på at genvinde deres titel, men de snublede til sidst og måtte se Ajax løbe afsted med mesterskabet.

bet365 Odds på vinderen af Æresdivisionen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

En underdog kan overraske

Den hollandske Æresdivision er kendt for sprudlende offensiv fodbold. Det er også en af grundene til, at de store ligaer som regel holder et tæt øje med topscorerlisten. Den store stjerne Luis Suárez har blandt andet bombet løs i Holland. Derefter røg han videre til en større klub med stor succes. Folk som Wilfried Bony, Vincent Janssen, Memphis Depay og senest Luuk de Jong er i nyere tid også blevet solgt efter at have sluttet øverst på topscorerlisten.

Ajax og PSV er også forhåndsfavoritterne i denne sæson, men både Feyenoord, FC Twente og AZ Alkmaar har før vist, at det ikke nødvendigvis er bookmakernes favorit, som der sikrer sig titlen efter den sidste ligakamp er færdigspillet. Bliver det en af storklubberne som vinder Æresdivisionen anno 2019/20, eller får vi endnu en gedigen overraskelse?

Nedenfor kan man se samtlige odds på vinderen af Æresdivisionen. De kommer direkte fra bookmakeren bet365, da de er i højsædet på netop denne liga og dette marked.

Odds på vinderen af Æresdivisionen 2019/20

Odds på vinderen af Æresdivisionen leveres af bet365

Indlæser…

Æresdivisionen optakt: Hvem løfter trofæet?

Som skrevet før så er der er to store forhåndsfavoritter i denne sæson, og det er selvfølgelig nummer ét og to fra sidste sæson; Ajax Amsterdam og PSV Eindhoven. Sidstnævnte har vundet tre ud af de sidste fem mesterskaber, men førstnævnte vandt som skrevet i den forgangne sæson.

Derfor er der heller ikke den store tvivl hos bet365 om, at det bliver en af de to, som snupper titlen i år, og det er vi fuldstændige enige med dem i. Forfølgerne fra Feyenoord er nemlig milevidt efter både holdet fra Eindhoven og hovedstadsklubben, hvilket sidste sæson også var et glimrende eksempel på.

Nedenfor vil vi lave en gennemgang af de tre hold, der er med i mesterskabskampen og komme med vores bud på, hvem vi tror ender med at løfte trofæet efter 34. spillerunde.

Vinder Ajax Amsterdam mesterskabet igen?

De hungrede virkelig efter en ligatitel i Hollands hovedstad, og fik den endelig sidste år. Det var således ikke lykkedes dem at slutte øverst i tabellen efter 34 kampe siden 2013/14-sæsonen. Det var den sæson, hvor de lige havde solgt deres danske stjerne Christian Eriksen til Tottenham i Premier League. Siden da har der dog ikke været meget at smile over, men det kom der sidste år, og de har igen overtaget tronen.

Deres transfervindue har nemlig været intet andet end eminent. Selvom de har solgt to stjerner, i Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. Så har de fået rigtig mange penge for dem, og kan endnu nå at forstærke sig yderligere. End de mange spillere de allerede har fået hentet ind. På papiret har de desuden den klart stærkeste trup i landet.

Først og fremmest gjorde et kæmpestort scoop ved, at hente den fortabte søn Daley Blind hjem fra Manchester United i den bedste engelske række. Han er Ajax helt ind til benet, da han kom til klubben som fem-årig. Hans far Danny Blind har endda også kultstatus i klubben. Rent faktisk var det ikke lykkedes for hovedstadsklubben, at vinde mesterskabet, siden de solgte Daley Blind, hvilket er en meget god indikator for, hvor vital han var i den periode. Da han var på holdkortet vandt de således fire titler i træk. Og igen sidste år, viste Blind hvorfor han er så vigtig for klubben, da han med mange gode præstationer hjalp med, at sikre endnu et mesterskab.

Som om et scoop ikke var nok, så har de udover deres fortabte søn også fået fingrene i en anden stor stjerne. Her tænker vi naturligvis på den serbiske Southampton-spiller Dušan Tadić. Han har tidligere tørnet ud for både Groningen og Twente, hvor han var en kæmpe profil. Han gjorde det også godt for Serbien ved VM. Der er ikke den store tvivl om, at Dušan Tadić kommer til at levere rigtig mange mål og oplæg igen i denne sæson. I mesterskabssæsonen lavede serberen hele 28 ligamål, samt 13 assists.

Vi anbefaler helt klart, at hvis man vil placere et odds på vinderen af Æresdivisionen 2019/20, så skal man spille på Ajax. Deres trup er komplet, og de er sultne efter mere succes.

Kan PSV Eindhoven finde tilbage til dominansen?

Grunden til at Ajax havde haft rigtig svært ved, at vinde mesterskabet de sidste mange sæsoner, var fordi PSV har domineret Æresdivisionen. Før sidste sæson havde de således vundet ligaen tre ud af fire gange. Kun Feyenoord formåede, at bryde deres dominans, da de snuppede en sjælden ligatitel. Nu er spørgsmålet så, om de kan vinde mesterskabet tilbage, eller om de må tage til takke med en af de sekundære placeringer. De har til gengæld været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor der er blevet hentet ikke færre end 13 spillere. Således er eksempelvis Bruma købt i tyske RB Leipzig, Timo Baumgartl er ligeledes hentet i Tyskland hos VfB Stuttgart.

Derudover er både Luuk de Jong og Angeliño er blevet solgt. En del spillere er også røget ud på lån, samt et par stykker er skiftet væk permanent. Luuk de Jong var topscorer med hele 28 ligamål, og da ingen erstatning er købt ind. Ligner det uomtvisteligt, at PSV vil få problemer med at score nok mål.

Umiddelbart tror vi ikke på et, at PSV kan fravriste titlen fra Ajax. Deres helt store konkurrent har på papiret simpelthen en bedre trup. Begge hold har solgt deres stjerner, men vi tror PSV vil være mest mærket af savnet. De burde helt sikkert kunne komme i top to, men førstepladsen virker en tand for langt væk for dem.

Kan Nicolai Jørgensen skyde Feyenoord til tops igen?

Officielt klublogo for Feyenoord

Sidste mandskab på listen er Feyenoord med den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen på toppen. For tre år siden tog de Æresdivisionen med storm, da Jørgensen blev topscorer med 21 fuldtræffere, og Feyenoord tog titlen. De havde dog meget svært ved at gentage bedriften, da de endte under både PSV, Ajax og Alkmaar året efter. Samt sidste år, hvor de igen skuffende måtte tage til takke med en tredjeplads, langt fra Ajax og PSV. Det bliver bestemt heller ikke nemt for dem at blande sig i mesterskabskampen denne sæson, da der ikke rigtig er blevet hentet nogle nævneværdige forstærkninger endnu. Liam Kelly og Leroy Fer styrker nok ikke Feyenoords titelbud noget særligt.

Derudover virker det også som om, at Nicolai Jørgensen har mistet en hel del selvtillid. Både i den forgange sæson og ved VM-slutrunden lignede han en skygge af sig selv. Hvis danskeren kommer tilbage til fordums styrke, så kan de gå en god sæson i møde. Lykkedes det derimod ikke for ham, så kan de sagtens komme til at få svært ved at følge med de øvrige tophold. En tredje- eller fjerdeplads virker efter vores bedste overbevisning som det mest realistiske resultat.

Vil man placere et odds på vinderen af Æresdivisionen, så er der er bestemt masser af penge at hente, hvis man spiller på Feyenoord. Vi føler dog ikke, det er særligt realistisk, at de går hele vejen i år.

bet365 Odds på vinderen af Æresdivisionen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis