AC Milan – Arsenal odds: Taber The Gunners for femte gang i streg?

Arsène Wenger og Arsenal skal en tur til San Siro Stadium for første gang i mere end seks år. Sidst de mødte AC Milan i Italien fik de en ordentlig en over nakken. Det var den 15. februar 2012 i Champions League. Her bankede milaneserne dem med 4-0 på blandt andet to mål af Robinho. Når man kigger på de to mandskabers vidt forskellige formkurver, så kunne det rent faktisk godt blive mere af samme skuffe i aften.

AC Milan ekspederede Lazio ud af Coppa Italia den 28. februar. Efter 0-0 i både ordinær og forlænget spilletid, så sikrede de sig avancement efter en intens straffesparkskonkurrence. Milaneserne er placeret på en delt sjetteplads i Serie A med 44 point. Det er samme antal som Sampdoria.

The Gunners tabte med 2-1 på udebane mod Brighton & Hove Albion i søndags. Lewis Dunk bragte hjemmeholdet i front allerede efter syv minutter, da Petr Čech ikke fik bokset et hjørnespark væk. Tyve minutter senere headede Glenn Murray 2-0-målet i kassen efter fuldstændig forfærdeligt forsvarsspil. Pierre-Emerick Aubameyang fik pyntet på resultatet kort før pausen, men lige lidt hjalp det. Arsenal er isoleret på sjettepladsen i Premier League med 45 point. Det er otte mindre end Chelsea på femtepladsen og fem mere end Burnley på syvendepladsen.

Hjemmeholdet er bookmakernes favorit til at trække sig sejrrigt ud af denne duel. En hjemmesejr giver odds 2,13 hos NordicBet. En udesejr belønnes med odds 3,80. Et uafgjort resultat giver pengene 3,45 gange igen.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her og lær meget mere om deres odds bonus.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: AC Milan – Arsenal

AC Milan

Siden fyringen af Vincenzo Montella og ansættelsen af Gennaro Gattuso, så er der virkelig kommet styr på Milan-mandskabet. Montella blev afskediget den 26. november efter et 0-0-opgør med Torino. Siden da er det blevet til 11 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 26-14. Det vil sige, at Gattuso vinder næsten 60 procent at sine kampe som Milan-manager. Imponerende når man tænker på, hvilken forfærdelig forfatning de var i, da han overtog dem. Faktisk er det blevet til fuld gevinst i de sidste seks kampe på streg.

De startede med at smadre SPAL med 0-4 på udebane den 10. december. Derefter bankede de Ludogorets med 0-3 på udebane i Europa League. Mod Sampdoria på hjemmebane vandt de med 1-0. I det omvendte opgør mod Ludogorets blev det også til en 1-0-sejr. På udebane mod Roma kunne de rejse hjem med en 0-2-sejr i baggagen. Lazio blev som skrevet før sendt ud i pokalmørket i slutningen af februar måned, så AC Milan må siges at have ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt.

Den 20-årige angriber Patrick Cutrone har været en fornøjelse at følge i denne sæson. Han er klubbens topscorer med sine 12 mål og to assists i 29 kampe. I sine sidste seks kampe for klubben har han scoret fire mål og lavet en enkelt assist. Han er dog ikke den eneste, som kan komme til at gøre ondt på The Gunners i aften. André Silva har nemlig nettet seks gange i otte Europa League-opgør. Der bliver altså nok at se til Laurent Koscielny og co. i den usikre Arsenal-defensiv.

Gennaro Gattuso har ingen skader eller karantæner at tænke på, så der er frit valg på alle hylder for den 40-årige italiener.

 

Arsenal

Arsenal logoThe Gunners har sejlet rundt det sidste lange stykke tid. Udover at have tabt de seneste fire kampe på stribe, så har de kun formået at holde buret rent to gange i hele 2018. Deres elendige stime startede, da de blev besejret af upåagtede Östersunds FK med 1-2 på hjemmebane. Derefter fulgte Carabao Cup-finalen mod Manchester City på Wembley, hvor de blev skilt af med 0-3. De tabte med samme cifre til Pep Guardiolas mandskab fire dage senere – denne gang i ligaen. Her var de faktisk bagud med tre allerede i pausen, og i anden halvleg brændte de endda et straffespark. Det pinlige nederlag til Brighton i søndags var prikken over i’et, og de fleste Arsenal-fans har for længst fået nok af Arsène Wenger.

Chancen for en top fire-placering i Premier League er for længst væk, og da de også er ude af FA Cuppen efter et skændigt 4-2-nederlag til Nottingham Forest i januar måned, så er Europa League efterhånden deres eneste chance for at redde en ræderlig sæson. Det er dog svært at se, hvordan de skal komme forbi et Milan-mandskab i total topform, og selv hvis de gør det, så er Atlético Madrid stadig forhåndsfavoritter til at tage trofæet. Der er altså ikke udsigt til europæisk fodbold i næste sæson for The Gunners i næste sæson. Specielt ikke hvis de bliver ved med at underpræstere på udebane, hvor de har tabt ti kampe, spillet fem uafgjort og vundet seks i denne sæson med en samlet målscore på 26-31.

En af de få lyspunkter i denne sæson har været Jack Wilshere. Den skadesplagede midtbanemotor har fået masser af spilletid og har generelt været en af de bedste Arsenal-spillere i 2018, selvom de spillet skidt, og tabt meget mere end de har vundet. Det er da også ham som skal tage taktstokken, hvis de skal have et brugbart resultat med hjem til London, selvom det ser ekstremt svært ud.

Alexandre Lacazette, Nacho Monreal og Santiago Cazorla kommer ikke i aktion, da de døjer med henholdsvis en knæskade, en rygeskade og en akillesseneskade.

 

Spilforslag

Der kan ikke være den store tvivl om, hvorfor hjemmeholdet er favoritter i dette opgør. Udeholdet har været horrible det sidste stykke tid, og de kan hverken score særlig mange mål eller holde buret rent på nuværende tidspunkt.

Vi tror, at det bliver til endnu et nederlag på San Siro Stadium for et kriseramt Gunners-mandskab. De får svært ved at lukke ned for Patrick Cutrone og/eller André Silva. Derudover er de bare i så skidt en forfatning, at de kunne tabe til hvem som helst, hvor som helst og når som helst på nuværende tidspunkt.

Derfor anbefaler vi at spille på, AC Milan vinder kampen til odds 2,13 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Nordicbet Randers FC odds