odds_6_dk_scorer_mod_portugal

Hele fodbolddanmark sidder formentlig stimlet sammen omkring fjernsynet i de danske TV-stuer i aften kl. 20.45, når det danske fodboldlandshold skal sikre sig vigtige point i forsøget på at kvalificere sig direkte til EM i 2016.

Betfair er klar med et odds-tilbud på aftenens vigtige EM-kvalifikationskamp mellem Portugal og Danmark, men tilbuddet gælder kun helt nye kunder.

Få odds 6.00 på at Danmark scorer et mål mod Portugal på et hvilket som helst tidspunkt i kampen.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig via linket herunder, og derefter spille op til 100 kr. på det normale odds på Over 0.5 mål-markedet på kampen hos Betfair. Vinder du får du den forhøjede præmie udbetalt som et saftigt freebet.

 

Odds 6.00 på Danmark til at score mod Portugal

Tilbuddet gælder kun for helt nye kunder hos Betfair, som har benyttet promokoden ZSKCT4 ved oprettelse af sin nye konto.

Har du dét, kan du spille på at Danmark scorer i EM 2016 kvalifikationskampen mod Portugal til det nuværende sportsbook odds (Over 0.5 mål-markedet) hos Betfair.

Du kan maksimalt spille 100 kr. til det forhøjede odds på Portugal vs Danmark, og hvis du vinder, får du udbetalt differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds som en freebet-bonus.

Det er også værd at bemærke, at nye kunder der benytter sig af ovennævnte promokode får muligheden for at optjene op til 1000 kr. i freebets i den første tid som kunde hos Betfair. Her får du nemlig et 200 kr. freebet for hver femte gang du laver et 100 kr. væddemål.

Du kan læse mere om 1000 kr. freebets og det forhøjede odds 6.00 på en dansk scoring i aftenens kamp mod Portugal.

 

*Regler og vilkår gælder

portugal-danmark