I dag spiller vi:

Kamp: West Ham vs Astra Giurgiu (Europa League kvalifikation)

Vi spiller: Under 2,5 mål – Odds 1.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 30. juli kl. 20:45

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Astra Giurgiu gjorde det af med Lyon

Navnet Astra Giurgiu får nok ikke mange klokker til at ringe rundt omkring i de danske stuer, men man behøver bare at spørge i Lyon, om der er nogen der kender den rumænske klub.

Sidste år var det nemlig netop Astra Giurgiu som stjal pladsen i Europa Leagues gruppespil fra de syvfoldige franske mestre fra Lyon. Astra Giurgiu overraskede alt og alle med en 2-1 sejr på Stade Gerland i Lyon, og i returopgøret i den lille by Giurgiu (med bare 54.000 indbyggere) formåede rumænerne at holde Lyon til en spinkel 1-0 sejr. Dermed var de forsvarende rumænske pokalvindere fra Astra Giurgiu videre på reglen om udebanemål.

I år er Astra Giurgiu kvallet til Europa League kvalifikationen via en fjerdeplads i den rumænske liga i sæsonen 2014/15, og i år er Astra Giurgiu kommet lidt lunkent fra start i den hjemlige liga med en sejr, en uafgjort og et nederlag efter tre kampe. Det placerer dem på en øjeblikkelig sjetteplads i tabellen.

 

West Ham i store problemer mod maltesisk hold

For et hold som West Ham – sidste sæsons nr. 12 i Premier League – ligner Astra Giurgiu på papiret en walkover, men man behøver blot at kigge på West Hams vej til denne tredje kvalifikationsrunde for at finde beviser på problemer i West Ham-lejren. I anden runde mod Birkirkara fra Malta blev det nemlig kun til 1-0 sejr på Upton Park i London, og målet blev såmænd først scoret i kampens allersidste sekunder af James Tomkins. I returopgøret på Malta røg West Ham ud i store problemer, da man tabte den ordinære spilletid med 1-0 og fik samme James Tomkins vist ud efter 45 minutter, hvor stillingen allerede var 1-0 til malteserne.

Kampen gik hele vejen i straffesparkskonkurrence, hvor West Hams fans til sidst kunne ånde lettet op efter 4-5 sejren på straffe var i hus. West Hams spillere virkede dog ikke begejstrede for sejren. Måske fordi den ikke just kom i hus på den overbevisende måde, man havde håbet på.

1-1 over to kampe mod et hold fra Malta er bestemt heller ikke godkendt, og generelt har det set ualmindeligt skidt ud for West Ham i opstartsfasen før den nye Premier League sæson. I første runde af Europa League kvalifikationen vandt man kun 3-0 hjemme over Lusitanos fra Andorra, inden det blev til 0-1 sejr på udebane i returopgøret. Ikke specielt overbevisende, og det har det heller ikke været i træningskampene ind imellem de vigtige Europa League kvalifikationskampe. Senest har man tabt 1-0 til League 1-mandskabet fra Colchester, spillet 0-0 mod Charlton og taget en spinkel 1-0 sejr over Norwich.

West Ham har spillet en stor del træningskampe, og det er da heller ikke noget der glæder den kroatiske cheftræner Slaven Bilic, som har afløst Sam Allerdyce som træner i sommerpausen.

“Det negative ved det er, at vi har skullet spille så mange kampe, fordi klubben var nødt til at arrangere venskabskampe, da vi ikke vidste vi skulle spille i Europa League-kvalifikationen”, sagde Bilic til BBC.

 

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

West Ham ligner ikke et hold, der pludselig vågner op og scorer et hav af mål mod et rumænsk mandskab, som med stor sandsynlighed kommer til London for at spille til nul. Kan rumænerne komme hjem til Giurgiu med et spinkelt 1-0 nederlag (eller måske endda 0-0 eller 1-1), vil de formentlig være ovenud lykkelige for dét udgangspunkt.

Udebanemål er vigtige og rumænerne kan selvfølgelig straffe West Hams defensiv på kontraangreb, men det er ikke defensivt West Ham har set dårligst ud. Det er derimod offensivt, hvor det har knebet med at få sat mål på tavlen. Derfor tror vi da heller ikke, at West Ham kommer på tavlen mere end én gang og defensivt bør West Ham kunne holde Astra-spillerne fra fadet.

Vi tror med andre ord på en målfattig affære, og spiller derfor Under 2,5 mål i kampen til odds 1.75 hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag >>

 

bet365-580x330