I dag spiller vi:

Kamp: Randers vs FC Nordsjælland (Superliga)

Vi spiller: Randers – Odds 1.72 (set hos Bet365)

Spilstop: søndag d. 26/7 kl. 14.00

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Randers defensiven ser skræmmende stærk ud

Randers måtte vende næsen hjem fra Sverige i midtugen med en skuffelse i bagagen. Over to Europa League-kvalifikationskampe lykkedes det ikke for Randers at eliminere Elfsborg, som trak det længste strå efter to gange 0-0 og et mål i den forlængede spilletid, hvor Randers var reduceret til 10 mand.

Nu er det Superligaen er der tæller for Randers, hvor man skal forsøge at følge op på sidste sæsons flotte præstation. Her lignede det længe medaljer til Kronjyderne, som dog måtte tage til takke med en fjerdeplads i tabellen efter 33 runder.

Defensivt er Randers helt i top, hvilket de altså også beviste mod Elfsborg i EL-kvalen. I sidste sæson lykkedes det også kun modstanderne at passere Randers-keeperen 28 gange i hele sæsonen, og kun FCKs forsvar var på papiret bedre i sidste sæson.

Det er Randers’ første kamp i Superligaen i år, og vi har dermed kun de to Europa League-kampe mod Elsfborg at bedømme Randers’ umiddelbare styrke på, men her så det faktisk ganske fornuftigt ud over de to kampe til trods for at det ikke blev til yderligere avancement i turneringen. Offensivt så Randers fornuftige ud og fik skabt en pæn portion chancer i begge kampe (særligt hjemme i Randers), og defensivt så “Hestene” stærke ud i begge kampe.

FC Nordsjælland har allerede fået sin Superliga-debut, nemlig hjemme mod SønderjyskE i sidste weekend, og her blev det til et 0-2 nederlag for nordsjællænderne. Flere eksperter peger også nu på FC Nordsjælland som en potentiel nedrykningskandidat.

I sommerpausen har man kun hentet den målfarlige Bruninho i HB Køge, mens man har sagt farvel til en stribe spillere; heriblandt Mario Ticinovic, Mikkel Jensen, Gudjon Baldvinsson og ikke mindst Uffe Bech som er taget til Hannover 96.

 

Derfor vinder Randers over FCN

Vi har et godt øje til Randers i dagens kamp, hvor Kronjyderne skal i gang med Superligaen og det må gerne ske med tre point. Dog er Randers uden deres farligste mand – Ishak – mens også Kasper Fisker er ude.

Men selv uden disse spillere formåede Randers at skabe chancer mod formstærke Elfsborg (nr. 3 i Allsvenskan), og mod en skrantende FCN defensiv forventer vi, at Randers får skabt nok chancer til at hive sejren i land.

FCN får derimod umådeligt svært ved at trænge igennem Randers defensiven, og FCN vil formentligt overlade spillet til Randers og forsøge at få sine mål på hurtige omstillinger og kontra-chancer.

Det kan blive målfattigt, men vi tror på en forholdsvis sikker sejr til Randers til odds 1.72 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>