Nou_Camp_Foto_Credit_rfef

Årets Copa del Rey finale skulle oprindeligt spilles på Real Madrids legendariske Santiago Bernabeu, men Real ønskede ikke at lægge stadion til baskiske- og katalanske tilskuere som pifter af kongen og nationalsangen, og derfor er kampen nu blevet flyttet til Camp Nou i Barcelona.

De nykronede spanske mestre fra Barcelona får dermed også fordel af hjemmebanen, når de stærkt undertippede baskere fra Athletic Bilbao kommer på besøg i Copa del Rey finalen.

Odds på kampen hos Bet365, hvor Atletic Bilbao giver odds 13.00 til at vinde kampen. Alt kan som bekendt ske på 90 minutter i en pokalfinale, og måske har Bet365 sat oddset for højt?

Barcelona er kæmpefavoritter til odds 1.20 hos Bet365, mens uafgjort kan fås til odds 7.00.

 

 

Flere odds på Copa del Rey finalen

Nedenstående odds er fundet hos Bet365, hvor du kan finde endnu flere odds på årets Copa del Rey finale mellem Athletic Bilbao og FC Barcelona.

 

Hvem løfter trofæet?

Athletic Bilbao vinder trofæet: Odds 7.00

Barcelona vinder trofæet: Odds 1.10

 

Hvordan afgøres kampen?

Kampen afgøres i forlænget spilletid: Ja – Odds 10.00

Kampen afgøres i straffesparkskonkurrence: Ja – Odds 15.00

 

Handicap:

Athletic Bilbao +2: Odds 2.37

Barcelona -2: Odds 2.30

 

Odds på målscorere:

Lionel Messi scorer når som helst: Odds 1.50

Lionel Messi scorer kampens første/sidste mål: Odds 3.40

Neymar scorer når som helst: Odds 1.90

Neymar scorer kampens første/sidste mål: Odds 5.00

Luis Suarez scorer når som helst: Odds 1.90

Luis Suarez scorer kampens første/sidste mål: odds 5.00

 

Den frække:

Athletic Bilbao vinder 2-0: Odds 51.00

 

Spil på Athletic Bilbao – Barcelona hos Bet365 >>

* Se mange flere odds hos Bet365

 

Athletic Bilbao kan kun overraske positivt

Som nævnt er Barcelona på hjemmebane i lørdagens pokalfinale, og derudover har Barcelona netop vundet det spanske mesterskab med en point-difference på hele 39 point ned til Athletic på syvendepladsen i La Liga. Barcelona kan med en sejr tage endnu et trofæ og dermed sætte jagten ind på “en triple”, hvis man også kan besejre Juventus i Champions League finalen som venter lige rundt om hjørnet.

Indbyrdes i denne sæson har Barcelona allerede trynet Bilbao med 7-2 samlet over to kampe (2-0 og 2-5), og nu venter der altså en gigantisk opgave for baskerne, som i Barcelonas egen hule skal forsøge at holde trit med katalanernes velsmurte angrebsmaskine. Med 19 mål i de sidste 5 spillerunder i den spanske liga – og to mål fra troldmanden Messi i sidste weekend – ser Barcelona nærmest ustoppelige ud oppe foran.

Athletic Bilbao kan altså kun overraske positivt, hvilket Bet365s odds da også afspejler. Odds 13.00 et hold i en finale er et odds man sjældent ser, da forskellene mellem mandskaberne på papiret sjældent er store i en finale, som det er tilfældet i årets Copa del Rey finale.

De to mandskaber mødtes senest i finalen i 2012, hvor Barcelona dengang kørte Bilbao over i en sikker 3-0 sejr. Men Bilbao ser dog stærkere ud nu end dengang, og man skal ikke afskrive de hårdt kæmpende baskere helt.

Baskerne formår normalt at presse sine modstandere og har været giftige på omstillinger, når mulighederne har budt sig. Bilbao er ubesejret i 7 kampe i træk, og rundede sæsonen af i den spanske liga med en suveræn 4-0 sejr hjemme over Villareal i sidste spillerunde.

Kan de trofæ-hungrende Bilbao-spillere stække Barcelona på det famøse Camp Nou stadion og overraske odds-sætterne hos Bet365? En fræk 2-0 sejr til Bilbao belønnes med vanvittige odds 51.00.

 

Spil på Bilbao – Barcelona hos Bet365 >>

* Bet365 har i alt 126 markeder på årets Copa del Rey finale

 

Artikelfoto: rfef.es

bet365-580x330