Onsdag d. 6 maj er der Champions League semifinale i den catalanske hovedstad, hvor FC Barcelona hjemme tager imod det tyske fodboldlokomotiv fra Bayern München.

Bet365 er klar med et 250 kr. freebet til dig, hvis du placerer et væddemål på Barcelona – Bayern München FØR kampen er startet. Herefter får du et risikofrit væddemål til samme indsats (max. 250 kr.) på brug på liveodds-markedet, når kampen er startet.

 

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Kan Bayern overraske i Barcelona?

Bayern München kan bestemt bide skeer med de helt store klubber i Europa, og senest viste holdet sin reelle styrke, da Bayern maltrakterede Porto med tenniscifrene 6-1 efter at have tabt 3-1 i Portugal. Dermed var vejen til semifinalen brolagt på overbevisende maner, hvor de nu skal til en eksamen på det enorme Camp Nou stadion i Barcelona.

Her venter nemlig et formstærkt Barcelona mandskab, som er ubesejret i holdets seneste 15 kampe og som i kvartfinalen sikkert slog Chelseas banemænd fra Paris St. Germain med 3-1 ude og 2-0 hjemme. Bemærkelsesværdige har selvfølgelig Suarez, Neymar og Messi været, men Barcelona-fans vil også glæde sig over, at bl.a. midtbanetroldmanden Iniesta også synes at have genfundet storformen.

Bayern München går ydermere ind til opgøret i Barcelona med en skadesliste der blandt andet omfatter topscorer Arjen Robben og stærke defensive folk som Alaba og Badstuber. Derudover er der tvivl om Franck Ribery og målslugeren Lewandowski bliver klar til opgøret. Dog var Ribery, Robben og Alaba også ude i 6-1 sejren over Porto, og den tyske trup er generelt bred og fungerer stærkt som et kolektiv, selv når enkelte store profiler sidder ude.

 

Gode odds på Barcelona vs Bayern München

Senest Bayern mødte Barcelona i Champions League var i 2013, hvor Bayern slog til og gennembankede den catalanske fodboldstolthed med hele 7-0 over to kampe (4-0 hjemme og 3-0 i Barcelona).

Når du skal ind og score dit 250 kr. liveodds freebet på Bet365, kan du overveje at spille på, at Bayern gentager bedriften fra 2013 og slår Barcelona i egen hule.

En Bayern-sejr giver nemlig odds 5.50 hos Bet365, mens Barcelona-sejren giver odds 1.70. Uafgjort til odds 4.00 kan også være interessant.

Tror du på Barcelonas dødsensfarlige trio lavede det første mål i kampen, kan vi oplyse at Bet365 giver odds 4.00 på Messi og odds 6.00 på både Suarez og Neymar som første målscorer i kampen.

Kampen kan ses på TV3+ onsdag kl. 20.45.