I dag spiller vi:

Kamp: Sunderland-Southampton (Serie A)

Spilforslag: Lazio/Lazio halvleg/fuldtid – Odds 2.50 (hos Bet365)

Kampstart: Søndag kl. 15:00

 

bet365 Oddspåkampenhos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Lazio jagter direkte kval til Champions League

I dag kigger vi mod Italien for at finde dagens gode spilforslag hos Bet365. Her møder Atalanta hjemme Lazio i Bergamo, og det er et af Serie As mest formstærke mandskaber som gæster Stadion Atleti Azzuri søndag eftermiddag.

Lazio befinder sig netop nu på den 2. plads der giver direkte kvalifikation til Champions League, men ærkerivalerne fra AS Roma ånder i den grad Lazio i nakken fra 3. pladsen, da kun ét sølle point skiller de to Rom-klubber ad. Lazio er derfor pisket til sejren, og vi forventer at Lazio afgør tingene på udebane mod Atalanta i sikker stil.

Lazios garvede måltyv Miroslav Klose har lavet masser af mål på det seneste, og Lazios offensiv har set uhyggelig stærk ud på det seneste, og Atalantas forsvar skal nok få sit at se til med at holde Klose og co. væk fra netmaskerne.

Den “sikre” variant er, at tippe Lazio som vinder på 1X2 markedet, men vi satser butikken i dag, og tipper at Lazio fører ved halvleg og vinder kampen til odds 2.50 hos Bet365.