Odds.dks sportsblog giver dig alt lir, sjove billeder og videoklip, flotte mål og skøre hændelser fra sportens verden.
Vi bringer dig de sjoveste billeder, videoklip og historier fra sportens verden.

Velkommen til Odds.dks nye sportsblog

Her på odds.dk elsker vi sport i alle afskygninger, og ikke én uge går i sportens verden, uden der er noget at grine af, græde over, klappe af eller bare slet og ret være dybt imponeret over.

Odds.dk bloggens fornemste opgave bliver at opsnuse lir, sjove billeder, flotte mål og skøre hændelser fra sportens verden, og dele dem med jer allesammen.

Gør dig selv en tjeneste og tilføj vores blog til din bogmærker, og husk også at “synes godt om os” på Facebook.

Vi lover det ikke bliver kedeligt.

Med sportslige hilsner,

Odds.dk Teamet

 bar

 

Bayern München spillere fester med baneløber

Efter Bayern München havde sikret sig en finaleplads i årets Champions League ved at gennembanke Barcelona med hele 7-0 over to kampe, var der naturligvis fest i den tyske lejr på Nou Camp i Barcelona. En fan så sit snit til at løbe på banen og deltage i jublen, og de glade Bayern-spillere slog hurtigt en ring om baneløberen for at fejre sejren samt beskytte ham mod sikkerhedsvagterne, som nok gerne ville have fingre i ham.

Se videoen her:

Til sidst fik vagterne fat i den glade fan og eskorterede ham fra banen, men ikke før Franck Ribery havde givet den modige fan sin trøje med på vejen.

bayern_fan

 bar

Kun i Rumænien…

D. 24/4-2013

I Rumænien har man fundet en ny og alternativ måde at fragte skadede fodboldspillere fra banen. Se bare her:

bar

Suarez må bide i det sure æble

suarez_hugtaender

D. 24/4-2013

Nu er der igen ballade med Liverpools problembarn Luis Suarez. I weekenden bed han Branislav Ivanovic fra Chelsea i armen i de to klubbers indbyrdes opgør på Anfield Road, og Luis Suarez kan nu se frem til at skulle bide i det sure æble og finde sig i en længere karantæne.

Det engelske fodboldforbund, FA, har nemlig annonceret at man ikke ser let på Suarez’ kannibalistiske tendenser, og nu venter alle spændt på at se, hvor hård en dom den uruguayanske angriber kan se frem til.

Hos Betsafe kan du ovenikøbet spille på det og tjene en skilling, hvis du kan forudsige, hvor man kampe Suarez bliver idømt karantæne.

”Suarez har gjort sig uheldigt bemærket ved adskillige lejligheder, men denne gang har han for alvor bragt spillet i miskredit. Det kan få konsekvenser for hans karriere i Liverpool, selvom vi dog ikke tror, det kommer så vidt. Til gengæld har FA givet udtryk for, at hammeren vil falde hårdt denne gang. Hvordan denne udmelding skal tolkes er et åbent spørgsmål, men vi forventer minimum seks kampes karantæne”, udtaler Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Hvor mange kampes karantæne idømmes Luis Suarez?

En kamp                       250,00

To kampe                     250,00

Tre kampe                   250,00

Fire kampe                   25,00

Fem kampe                  6,50

Seks kampe                 3,50

Syv kampe                   3,50

Otte kampe                  3,50

Ni kampe                      6,50

Ti kampe el. flere         25,00

Spil på dette væddemål hos Betsafe.dk >>

 

Se Suarez bide Ivanovic i armen her:

 

Chelseas målmand, Petr Cech, har de seneste mange sæsoner spillet med en særlig beskyttelseshjelm, efter han fik kraniebrud i et sammenstød med Readings Stephen Hunt, og tiden vil nu vise om også Luis Suarez skal til at spille med særligt udstyr for at beskytte modstanderne.

Suarez_mundkurv

bar

Messi blev den lille i München

D. 24/04-2013

Av, av, av Barcelona. I dag vågner hele verden op til dét, pressen beskriver som et tronskifte i europæisk fodbold.

Bayern München tog i aftes i mod FC Barcelona på Allianz Arena i München, og det blev en kamp Messi og Co. nok helst vil glemme hurtigst muligt. Catalanerne rendte ind i en sydtysk lussing på hele 4-0.

Messi er nok en af dem, som ikke kan glemme gårsdagens kamp hurtigt nok. Han bliver nemlig latterliggjort overalt på nettet i dag ovenpå en mildest talt rædderlig indsats på Allianz Arena. Her måtte han endda se sig selv ryge på røv og albuer, efter at være blevet snøret af Franck Ribéry:

Scener som denne fra kampen i går, har fået Twitter-brugeren @MarioBaloltelli til at fremstille denne morsomme efterlysning:

messi

bar