oddset_kuponerSøndag var der ubudne gæster i et hjem på Syrenvænget i Skanderborg, da en indbrudstyv tvang sig adgang til et ellers aflåst hjem via et af husets vinduer, skriver Stiften.dk.

Her stjal han iflg. politiet diverse smykker, lysestager og dyre parfumer. Måske en indbringende “arbejdsdag” for tyveknægten, som dog tilsyneladende havde travlt med at komme ud af huset inden ejerne dukkede op.

Da ejerne af huset kom hjem fandt de nemlig tre Oddset-kuponer i hjemmet, og da kuponerne ikke tilhørte dem selv, arbejder politiet nu ud fra den formodning, at de er tabt af indbrudstyven.

 

Gevinster for 8580 kr på kuponerne

Der er ganske givet tale om karma som nu bider indbrudstyven i en vis legemsdel, for der var nemlig gevinst på alle tre kuponer for i alt 8580 kr., og da der i alt er spillet for 3000 kr. på de tre kuponer, kan indbrudstyven ærgre sig over en tabt fortjeneste på 5580 kr.

Lokalpolitiet i Skanderborg forsøger nu at identificere køberen af kuponerne, som indtil videre er sporet tilbage til en butik i Skive. Her gemmer man dog kun videoovervågning i 48 timer, og lovens lange arm nåede desværre ikke frem før bevismaterialet var blevet slettet. Politiet håber nu i stedet, at kuponerne er blevet betalt med Dankort og ad den vej måske finde frem til køberen af kuponerne. Politiet understreger dog, at de tre Oddset-kuponer ikke nødvendigvis er købt af indbrudstyven, da de muligvis kan stamme fra et andet indbrud.

Det oplyses ikke, hvorvidt husejerne på Syrenvænget får lov at beholde Oddset-kuponerne som et plaster på såret.

Husk at du kan oddse online hos Danske Spil og på den måde undgå at tabe dine kuponer – eller få dem stjålet af uindbudte gæster.

 

Spil Oddset her hos Danske Spil og få 500 kr. i bonus >>