260x154_bet365Dagens Spilforslag: Landskampe. Danmark vs USA. Danmark vinder kampen til odds 2.05 gange pengene igen hos bet365.

I går havde vi gik på den tyske regionalpokalturnering fra Hessen, hvor Kickers Offenbach og ligerivalerne fra Hessen Kassel skulle mødes. Kickers Offenbach var pæne favoritter inden opgørets start, og vi havde en fidus til det tidligere Bundesligahold, der i dag ligger i toppen af den fjerdebedste tyske række. I går skulle de forsøge at spille sig videre til finalen i den mindre tyske pokalturneringen, men det lykkedes altså ikke. Kickers Offenbach sad ellers på hele kampen, og det var et under, at de ikke gik hen og vandt den. Bolden ville dog ikke ind, og så vinder man ikke fodboldkampe.

I dag er programmet lidt større, da der igen spilles Landskampe. Vi starter ud med en venskabskamp mellem Danmark og USA, der i aften spilles på NRGI Park i Aarhus.

USA kommer til Danmark med et noget amputeret hold. Et hold hvor de fleste af stjernerne enten har meldt afbud eller er blevet fravalgt af Jürgen Klinsmann, der gerne vil se de nye unge amerikanere af. Derfor er det et mere rutineret dansk hold, der skal på banen mod USA, og et hold der spiller for spiller er bedre end amerikanerne. Tilmed så spilles kampen mod dansk grund, hvor der i skrivende stund er købet intet mindre end 10.500 billetter.

Der bliver stor opbakning til Nicklas Bendtner og co. og Danmark vinder kampen til odds 2.05 gange pengene igen.