260x154_bet365Dagens Spilforslag: Bundesligaen. FC Mainz vs FC Bayern München. FC Bayern München vinder med asian handicap -2.0 til odds 2.05 hos bet365.

Det var ikke meget der gik vores vej i går, da vi havde spået en storsejr til Atletico Madrid på hjemmebane mod tredjedivisionsholdet fra CE L’Hospitalet i Copa Del Rey. Atletico Madrid startede ellers godt ud, da Mario Mandzukic bragte hjemmeholdet foran, men gæsterne gav ikke op, og det endte altså med, at kampen endte ved slut resultatet 2-2. Vi missede derfor Dagens Spilforslag og vi forsøger os igen i dag, med et spil fra den tyske Bundesliga, hvor FC Bayern München skal møde Kasper Hjulmands Mainz.

Når FC Bayern München i aften møder Kasper Hjulmand og Mainz på udebane, forventes det, at det tyske storhold hiver en storsejr i land. Bayern München fører den tyske Bundesliga ganske komfortabelt, og de har hele 11 point ned til WFL Wolfsburg. Det er blevet til 13 sejre og tre uafgjorte for Pep Guardiolas mandskab, der endnu ikke har tabt en kamp. I den modsatte ende ligger Mainz placeret. De er i øjeblikket placeret på en 11 plads med tre sejre, fire nederlag og intet mindre end ni uafgjorte kampe. Lige præcis de mange uafgjorte kampe kommer til at holde Mainz fra at kæmpe med i toppen af ligaen, og de kommer også til at få voldsomt store problemer, når de i aften møder Bayern München.

Vi føler os ret sikre på, at Bayern München går ud og vinder kampen ganske sikkert, og derfor er Dagens Spilforslag et spil på FC Bayern München med asian handicap -2.0 til odds 2.05 hos bet365. Her er der fuld gevinst, hvis Bayern München vinder kampen med tre scoringer, mens du får pengene retur, hvis de kun vinder opgøret med to mål.