260x154_bet365Dagens Spilforslag: Captal One Cup. Sheffield United vs Southampton. Southampton vinder til odds 1.53 hos bet365.

Dagens Spilforslag ramte for anden dag i træk, da vi i går havde forudset en sejr til de danske damer over værtsnationen Ungarn. Sejren kom mere sikkert i hus, end vi lige havde forventet, og de danske damer leverede da også en indsats, der er guldmedaljer værdige. Nu skal Danmark møde Spanien, og her vil et uafgjort resultat sende danskerne videre.

I dag forsøger vi at ramme spilforslaget for 3. dag i træk, og det bliver et spil på Southampton til at besejre Sheffield United fra League 1. Southampton startede Premier League sæson helt fantastisk, og det er på trods af, at Liverpool hentede halvdelen af deres hold. De satte sig fast på 2. pladsen i Premier League, men de seneste fem kampe har rykket dem ned på en 5. plads. Det er blevet til fem kampe med fem nederlag, men det er da også nogle svære hold, som Southampton har mødt. Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal og senest Burnley, hvor man skuffede ved ikke at få point.

Nu gælder det så Sheffield United fra den 3. bedste engelske række, og her er vi overbeviste om, at Sheffield får ørerne i maskinen. Southampton sparer ikke de store spillere til denne Capital One Cup kamp, som mest af alt skal bruges til at banke selvtillid ind i spillerne igen, og få den vigtige sejr, så kan man holde fast i toppen af Premier League. Motivation samt et langt bedre hold er grunden til, at Southampton går hen og vinder i aften.

Dagens Spilforslag er derfor Southampton til at vinde til odds 1.53 hos bet365.