betfair_logoTirsdag d. 25. november 2014 kl. 20:45 mødes Apoel og FC Barcelona i Champions League gruppespillet.

Vi er nu nået til den 5. og næstsidste kamp i gruppespillet ved dette års Champions League, og som forventet har FC Barcelona kørt over det meste af modstanden. De har sikret sig videre avancement, men de er i øjeblikket kun placeret på et 2. plads. Det betyder, at de vil gøre alt hvad de kan for at få de tre point, så de kan overhale Paris Saint-Germain og sikrer sig et bedre udgangspunkt til knock-out kampene.

 

Odds på Apoel vs FC Barcelona lige her —>

Først skal Apoel besejres, og det skal gerne gøres mere sikkert end i det første opgør, der endte med en sejr på blot et mål. FC Barcelona er således også store favoritter til kampen tirsdag aften, hvor du lige nu kan få 1.22 gange igen på FC Barcelona. En sejr til hjemmeholdet Apoel giver lige nu 13.00 gange igen, mens uafgjort mellem de to hold giver 6.00 gange pengene igen.

 

Lionel Messi scorer som altid

Den lille argentinske troldmand Lionel Messi sætter konstant rekorder. Forleden satte han rekorden for flest scorede mål nogensinde i den bedste spanske række, og det samme er tilfældet i Champions League. Lionel Messi bør finde vej til målet mod Apoel, og det giver lige nu pengene 1.61 gange igen. Hvis du tror Lionel Messi scorer kampens første mål, så er der lidt bedre odds at hente der, da det lige nu giver pengene 3.70 gange igen.

 

Suarez scorer første mål for Barcelona

Luis Suarez var topscorer i Premier League i sidste sæson, men i denne sæson har han haft svært ved at finde vej til målet. Det er endnu ikke blevet til en scoring for Suarez endnu, og det skulle for hans og Barcelonas vedkommende gerne ændre sig mod Apoel. En scoring af Luis Suarez giver lige nu pengene 1.90 gange igen, mens du kan få din indsats hele 4.00 gange igen, hvis Suarez scorer kampens første mål.