260x154_bet365Dagens Spilforslag: DBU Pokalen – FC Roskilde vs FC København. Asian Handicap +2 på Roskilde til odds 1.87 hos bet365.

Bayern München kørte meget hurtigt over Hamborg i Pokalturneringen, hvor de hurtigt i første halvleg bragte sig foran med 0-3. Derefter døede kampen fuldstændig, og der var ikke meget at spille om for de to mandskaber. Fem minutter før tid skulle Dagens Spilforslag alligevel slåes i stykker, da målet til 1-3 blev sendt i kassen. Selvom vi to dage i træk har været uheldige i pokalturneringen kort før tid, så forsøger vi os alligevel med endnu et spil i pokalen, hvor Roskilde FC får besøg af FC København.

Oprykkerne fra 2. Division har nemlig klaret det ganske okay i 1. Divisionen, og de har fået lov til at få besøg af FC København på hjemmebanen i DBU Pokalen. En ønske modstander for de fleste Roskilde spillere, da de gerne vil prøve at blive testet af mod de allerstørste.

FC København er naturligvis favoritter til opgøret, og det skal de også være. De stiller dog ikke op til kampen med deres stærkeste mandskab, da Ståle Solbakken gerne vil spare nogle af profilerne til ligakampen i weekenden. Det betyder, at flere af reserverne får spilletid, og det kan resulterer i en meget stilfærdig kamp i Roskilde.

På grund af udskiftningerne i truppen m.m. tror vi ikke, at FC København får gang i scoringerne lige med det første, og hvis det ikke er tilfældet, så vinder de heller ikke kampen stort. Derfor er Dagens Spilforslag, at Roskilde ikke taber med alt for mange mål.

Dagen Spilforslag er derfor asian handicap +2 til FC Roskilde, hvilket betyder, at du får pengene retur, hvis FC København vinder kampen med præcis to mål, mens du vinder oddset, hvis Roskilde ikke taber med mere end to mål.