260x154_bet365Tirsdag d. 28. oktober 2014 kl. 21.00 skal Liverpool og Swansea mødes i den engelske Capital One Cup.

Beatles byen Liverpool har ikke fået nogen god start på sæsonen i Premier League, og de har ikke kunne følge med i det tempo, som de lagde for dagen i sidste sæson. Det er på trods af, at de har hentet flere store profiler ind, men tabet af målscorer Luis Suarez har bare betydet for meget.

Samtidig har de store nye navne heller ikke slået til. Mario Balotelli har blot scoret et enkelt mål, og det var i Champions League mod Ludogoretz. Siden da har italieneren ikke scoret, men måske han kan komme til det i dag, hvor Liverpool møder Michael Laudrups tidligere klub, Swansea FC.

Capital One Cuppen plejer normalt at være en turnering, hvor holdene stiller med flere af deres reservespillere, så de også kan få nogle minutter i benene. Det er ikke altid en negativ ting, da de er meget sultne for at vise sig frem for deres cheftræner, så de kan bevise, at de hører til i startopstillingen.

Vi har taget et kig hos bookmakerne, og de mener, at Liverpool bør være favoritter til opgøret mod Swansea. Lige nu får du odds 1.80 gange igen på Liverpool, mens du får pengene 3.80 gange igen på uafgjort. En udesejr belønnes lige nu med odds 4.75 gange pengene igen.

 

Bliver det Balotellis aften

Mario Balotelli har slet ikke fået den ønskede start i Liverpool, som han selv og de mange Liverpool fans havde håbet på. Fansene er ved at miste tålmodigheden, og derfor skal der snart til at ske noget fra Italieneren, hvis han gerne vil fortsætte med at spille fodbold.

Lige nu kan du få odds 2.25 gange igen på, at han scorer i aften mod Swansea, mens det giver pengene 5.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

 

Wilfried Bony finder vej til kassen

Hvis gæsterne fra Swansea scorer i løbet af kampen, så bliver det meget vel Wilfried Bony, der skal finde vej til målet. Den stærke og målfarlige angriber har allerede vist flere gange, at han ved hvor målet står, og han er en af Premier Leagues skarpeste angrbere.

Lige nu giver det pengene 3.10 gange igen, hvis han scorer i løbet af kampen, mens det giver pengene 8.00 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.