betfair_logoNår Manchester United søndag eftermiddag får besøg af Chelsea hjemme på Old Trafford, kan du få et helt fantastisk godt tilbud på denne kamp. Betfair er nemlig klar med en glimrende tilbud på, at Manchester United og Chelsea begge scorer i løbet af kampen. Normalt vil du ikke engang kunne få odds 2.00 på det udfald, men Betfair er klar til at give dig svimlende odds 4.00 på, at begge mandskaber scorer i løbet af kampen.

 

Få odds 4.00 på Manchester United vs Chelsea her —>

I de seneste ti opgør de to modstandere har mødt hinanden, har begge hold scoret i syv af kampene. Det svarer altså til, at det i gennemsnit burde give odds 1.30 på, at begge holder scorer i kampen. Du har altså mulighed for at få hele odds 4.00 gange igen, og det er et odds, som du simpelthen ikke må gå glip af.

 

Sådan gør du

For at få dit fantastiske odds 4.00 på at begge hold scorer i løbet af kampen, kræver det, at du ikke har en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto på betfair, så kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud. Hvis du ikke har en konto, så skal du oprette en, og det kan du gøre helt gratis.

Når du opretter din konto, skal du benytte dig af bonuskoden ZEP285. Når du har gjort dette, skal du gå ind på markedet Premier League, hvor du finder kampen mellem Manchester United og Chelsea FC. Herefter skal du spille max. 100 kr. på odds 1.70, som du netop nu kan få på at begge hold scorer i kampen. Når du har placeret dit bet, skal du bare læne dig tilbage og nyde kampen, og håbe på, at nettet blafrer i begge ender.

Hvis kampen går hjem, vil du først modtage din gevinst på 170 kr. og dernæst vil Betfair runde op, og give dig et freebet svarende til differencen mellem odds 1.70 og odds 4.00. Du får dermed et freebet på 230 kr. oveni din gevinst på 170 kr.

Det freebet kan du bruge på deres sportsbook ligeså tosset, som du har lyst.