scandic-bookmakers-logoNu har du mulighed for at vinde en tur til et af de største fodbold opgør i verden, når Manchester United og Liverpool mødes d. 14. december. Opgøret mellem de to engelske klubber er det opgør, som ses af flest mennesker verden over, og det plejer ikke at være for sjov, når de to rivaler mødes.

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United og Liverpool ikke er specielt glade for hinanden, og det hjalp ikke mere på det, da Manchester United overhalede Liverpool i Premier League trofæer. Nu skal de to hold mødes igen d. 14. december på Old Trafford, og du har mulighed for at vinde billetter til kampen, som allerede er totalt udsolgt.

 

Vind en tur til Manchester United vs Liverpool her —>

Det er i samarbejde med Tøftings Top Tips, at du kan vinde denne flotte tur, hvor Stig Tøfting samt VIP Manageren fra Scandic Bookmakers ligeledes deltager. Turen inkluderer 2 billetter til opgøret mellem Manchester United og Liverpool FC, samt fly t/r fra Danmark og en middag sammen med Stig Tøfting og VIP manageren fra Scandic Bookmakers.

 

Sådan kan du vinde turen til Manchester

For at vinde turen til Manchester, skal du først og fremmest have en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du ikke allerede har en konto hos Scandic Bookmakers, så kan du oprette en helt gratis.

Når du har oprettet din konto, så behøver du faktisk ikke gøre mere. Kampagnen løber fra d. 20 okt. til d. 26. november, og du vil hver uge modtage et lod i konkurrencen. Du har dog mulighed for at påvirke dine chancer, hvis du spiller lidt ekstra hos Scandic Bookmakers. Hvis du omsætter for 25 kr. i hver af kampagneugerne, så vil du modtage 3 ekstra lodder pr. uge, hvor du omsætter for 25 kr. på deres sports spil.

Den 27, november vil lodtrækningen finde sted, og vinderen vil blive kontaktet via telefonisk opkald. Hvis du ikke svarer på opkaldet, vil du modtage en email, og den har du en time til at svare på. Hvis du heller ikke svarer her, så vil Scandic Bookmakers finde en ny vinder til konkurrencen.