260x154_bet365Dagens Spilforslag: Premier League. West Bromwich Albions – Manchester United. Manchester United vinder til odds 1.72 hos bet365.

Det blev heller ikke i går, at AGF skulle hente en sejr på hjemmebane, da de havde besøg af Vendsyssel FF. AGF havde dog spillet i over 80 % af tiden, og de fik presset gæsterne helt i bund. Det var en kamp, som AGF burde have vundet, og chancerne var da også til det. Ind ville bolden bare ikke, og det betød, at Dagens Spilforslag desværre ikke gik hjem.

 

I dag har vi taget turen til Premier League, hvor vi har taget et kig på mandagens opgør mellem West Bromwich Albions og Manchester United. Her mener vi, at oddset er en anelse for højt på gæsterne, der langsomt er ved at komme tilbage til det niveau, som vi kender Manchester United for.

I øjeblikket er Manchester United placeret på en 6. plads, men med en sejr i aften, kan de rykke sig op på en 4. plads i Premier League. Hjemmeholdet fra West Bromwich Albions har starten sæsonen knap så godt, og de ligger i bunden med otte point efter syv kampe.

Der er stor forskel på de to mandskaber, hvor især Manchester United har en offensiv, som de fleste hold drømmer om at have. Manchester United er ved at finde på vej til det spor, som tidligere har sikret dem Premier League trofæer, og selvom det ikke ligner, at det bliver til et mesterskab i år, så bliver Manchester United bedre placeret i år, end forrige år.

Vi mener, at odds 1.72 på en sejr til Manchester United er for højt sat, og derfor er det Dagens Spilforslag hos Odds.dk