260x154_bet365Dagens Spilforslag: Champions League. FC Basel – Liverpool FC. Basel taber ikke kampen til odds 1.75 hos bet365.

Det var lige før, at Dagens Spilforslag gik hjem i går. Desværre så overraskede Paris Saint-Germain på hjemmebane mod FC Barcelona, hvor de slog det spanske storhold med 3-2. I dag forsøger vi os med et tidligere storhold, der forventes at komme i problemer mod FC Basel.

Liverpool fik ikke nogen fantastisk start på deres comeback til Champions League. På hjemmebane mødte de Ludogoretz, men de spillede en pinagtig kamp. Det var kun pga. et straffespark dybt inde i overtiden, at Liverpool vandt den kamp, og derfor ser vi, at Liverpool får store problemer i dag på udebane mod FC Basel, som ikke er noget dårligt hold.

FC Bassel er ikke noget dårligt hold, og de kan bide skeer med de fleste hold. De fik dog ørerne i maskinen, da de gæstede Real Madrid, hvor det blev til et knusende nederlag på 5-1. Det resultat viser dog intet om Basels realle styrke, da det stort set er samtlige hold i Europa, der kan tage til Bernabeu og blive knust på den måde.

Basel har tidligere vist, at de hører til i toppen af Europæisk fodbold, hvor de har drillet hold som Manchester United, Tottenham samt flere andre store mandskaber, og nu er turen så kommet til Liverpool FC.

Vi forventer ikke at se noget sprudlende Livepool mandskab i aktion, og derfor mener vi, at oddset på en hjemmesejr eller uafgjort til FC Basel er for godt til at lade stå. Du får lige nu pengene 1.75 gange igen på Basel sejr eller uafgjort.