260x154_bet365Onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 20:45 spiller Atletico Madrid mod Juventus i 2. runde af Champions League gruppespillet.

Sidste års Champions League finalist fra Atletico Madrid får besøg af de italienske mestre fra Juventus, når de to mandskaber mødes i 2. runde af den prestigefyldte turnering. I første runde af gruppespillet mødte Atletico Madrid græske olympiakos, og her endte det meget overraskende med en sejr på 3-2 til Olympiakos. Nederlaget til Olympiakos betyder, at Altetico Madrid er voldsomt presset til at få et godt resultat med sig fra kampen mod Juventus, ellers sætter de sig selv under voldsomt pres.

 

Odds på Atletico Madrid vs Juventus lige her —>

Juventus var på en noget lettere opgave, da de mødte den svenske overraskelse fra Malmø. Her vandt den italienske overmagt meget let med 2-0. og de står dermed med et langt bedre udgangspunkt forud for kampen mod Altetico Madrid, end den spanske hovedstadsklub gør.

På trods af Atletico Madrids dårlige start, så vurderer bookmakerne stadigvæk, at Madrid klubben skal være favoritter i opgøret. Du kan lige nu få odds 2.20 gange dine penge igen på, at Atletico Madrid går hen og vinder over Juventus, mens det giver pengene 3.75 gange igen, hvis Juventus vinder over Atletico Madrid. Tror du på et uafgjort resultat mellem de to klubber, så belønnes det lige nu med odds 3.30 hos bet365.

Bliv klar Champions league klar – Se optakt

Hvem scorer for Atletico Madrid?

I forrige sæson var det Diego Costa, der stod for størstedelen af Atletico Madrids mange mål. Den målfarlige brasilianer/spanier blev sidenhen solgt til Premier League, hvor han scorer mål på samlebånd, og i øjeblikket topper listen som topscorer i Premier League. Ind i stedet for Diego Costa hentede Atletico Madrid, Mario Mandzukic fra FC Bayern München, og det har bestemt ikke været nogen dårlig erstatning.

Mandzukic er naturligvis ikke på nær så højt et niveau, som Diego Costa, men han formår alligevel at sende bolden i nettet. Hvis du tror, at Mario Mandzukic scorer i kampen mod Juventus, så giver det lige nu pengene 2.50 gange igen. Hvis du tænker, at Mario Mandzukic scorer kampens første mål, så giver det 5.00 gange pengene igen.

 

Hvem har Juventus, der kan score mål

Juventus har i de seneste år været det klart bedste mandskab i Italien, men de har fået konkurrence fra AS Roma i år. Juventus har dog holdt deres mandskab intakt, og de har derfor nogle yderst målfarlige herre på deres hold. En af dem er bl.a. den tidligere Manchester United og Manchester City spiller, Carlos Tevez, der skiftede de lyseblå fra Manchester City ud med Juventus. Han giver lige nu pengene 3.50 gange igen, hvis han sender bolden i nettet, mens det giver pengene 7.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

Oddsene er en tand bedre på hans kollega Fernando Llorente, der giver pengene 4.00 gange igen, hvis han scorer et mål når som helst i kampen, mens det giver 8.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

Champions league bonus – Se bookmakernes tilbud