Så sker det for alvor, fodboldsæsonen er i gang og vi er klar til sæsonens første derby mellem FC København og Brøndby. Søndag d. 21 september klokken 16.30 mødes de to giganter i Parken i kampen om København. Selv om de to klubber ikke har fået nogen god start på sæsonen, så er det alligevel et af de opgør som alle ser frem til.

Der forventes fuld hus og en Daniel Agger i sit første comeback for Brøndby siden han blev solgt til Liverpool, og det bliver en kamp med fuld smæk på.

Du kan naturligvis se kampen i TV, men hvorfor ikke se kampen i Parken – helt gratis. De første 500 kunder hos Unibet har nemlig mulighed for at få 2 billetter til kampen ved at tilmelde dig på Unibet og spille på en hvilken som helst kamp for et hvilket som helst beløb. Det kan altså ikke være lettere at få fat i de to billetter til kampen.

Har du endnu ikke en konto hos Unibet, så kan du lige nu få helt op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Husk at du kan oddse via din mobil uden NemID.

 

Sådan får du dine 2 billetter

  1. Opret en gratis konto på Unibet
  2. Gå til kampanger
  3. Tilmeld dig de gratis billetter kampangen
  4. Placerer et bet inden d. 18 september
  5. Vær blandt de første 500 kunder

FCK som små favoritter

Du kan naturligvis spille på kampen på Unibet, og lige nu er FC København små favoritter til at tage sejren. Lige nu giver de odds 2.10 på at de tager sejren i Parken. Skulle kampen ende uafgjort, så kan du lige nu hente odds 3.45. Odds 3.45 er også det odds du kan få hvis Brøndby ender med at tage en sejr med hjem til Vestegenen.

Med i kampen er der mulighed for at Brøndby har Elmander, Kahlenberg og Agger, de tre spillere som var med til at vinde en storsejr over FCK sidst de tre spillede sammen.

Hvis de kan finde magien igen, så kan du altså score 345 kroner hvis du spiller 100 kroner på at Brøndby vinder kampen. Er du en af dem der ender med ikke at få billetter til kampen, så kan du følge kampen live på TV3+.