260x154_bet365Dagens Spilforslag: Premier League – Manchester United – Queens Park Rangers. Manchester United -1.5 til odds 1.72 hos bet365.

Gårsdagens Superligakamp mellem AaB og FC København endte med en smal sejr til AaB, og det betød, at Dagens Spilforslag ramte for femte gang i træk. I dag forsøger vi os med et spil fra Premier League, og i dag rammer vi det sjette spil i træk.

Manchester United har endnu deres første sejr til gode i denne sæsons Premier League. Vi er dog overbeviste om, at den første sejr kommer til Manchester United i dag, når de får besøg af oprykkerne fra Queens Park Rangers, der har den tidligere Manchester United spiller, Rio Ferdinand i truppen.

Manchester United har oprustet sig enormt i dette transfervindue, hvor spillere som, Rojo, Daley Blind, Di Maria, Shaw og Falcao er blevet hentet til klubben. Især Di Maria og Falcao bør kunne gøre en stor forskel for Manchester United, og det forventer vi allerede at se i morgen.

Queens Park Rangers har kun scoret et enkelt mål i denne sæson, men det var også nok, da de på hjemmebane vandt over Sunderland. De har lukket fem mål ind i de tre kampe, som de har spillet, og fire af dem kom mod Tottenham. Vi forventer ikke, at Queens Park Rangers langsomme forsvar kan hamle op mod Manchester Uniteds sindssyge offensiv, som består af, Van Persie, Rooney, Falcao og Di Maria. Et drømme angreb der giver dig odds 1.72 gange pengene igen!