LaudruppaaunibetBrian Laudrup er gået fra at være Champions League ekspert på Viasat, til at han nu er frontbillede hos bookmakeren Unibet.dk, hvor han bl.a. kommer med friske spiltips hver uge.

Hver uge har Brian Laudrup sat sig for, at han vil finde tre gode tips, som i spillere kan bette på, og denne uge er ingen undtagelse.

 

Se Brian Laudrups spiltips her —>

I morgen spilles der atter landskampe, hvor Danmark skal i aktion på hjemmebane mod Tyrkiet, i en optaktskamp forud for EM-kval kampen mod Armenien om en uge. Til denne kamp er Brian Laudrup ikke i tvivl, han mener, at Danmark og Tyrkiet går hen og spiller uafgjort. Det kan du få odds 3.20 pengene igen på, hvis det er tilfældet.

Et af Brian Laudrups andre spiltips går ligeledes på Danmark. Det er til gengæld den meget vigtige EM-kval kamp mod Armenien, som Danmark ligeledes spiller på hjemmebane i Parken.

Senest de to mandskaber mødtes i Parken, blev det til et ydmygende 0-4 nederlag til armenerne, men det kommer ikke til at ske igen. Brian Laudrup spår, at Danmark går hen og vinder kampen, og sikrer Danmark de første tre point på vejen mod Frankrig 2016.

Du kan lige nu få odds 1.42 gange igen på, at Danmark vinder på hjemmebane mod Armenien.

Du har mulighed for at få Brian Laudrups ugentlige spiltips gratis på SMS til din mobiltelefon, det eneste du skal gøre er at følge vores link længere oppe på siden.

Held og lykke!