Kamp: Manchester City – Sheffield United

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst tre mål (Manchester City -2)

Odds: 2,15

Spilstop: 30. januar kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester City er flyvende for tiden i Premier League. Syv sejre på stribe er det blevet til for City, som nu ligner den store favorit til at løbe med det engelske mesterskab.

Næste potentielle offer for City-maskinen bliver Premier Leagues bundprop – Sheffield United. Det ville være lidt af en sensation, hvis Chris Wilders tropper ikke ender med at rykke ud af Premier League.

Med Manchester Citys skræmmende form in mente har vi svært ved at se, hvordan Sheffield United skulle kunne stoppe dem. Det kan især blive grimt, hvis City får scoret i første halvleg. Vi regner derfor med en sejr til City på mindst tre mål.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst tre mål

Manchester Citys seneste kamp endte med en 5-0-ydmygelse af West Bromwich. Før da havde man slået et yderst formstærkt Aston Villa-mandskab med 2-0 og Crystal Palace med 4-0.

Det er værd at bemærke, at City selv i 2-0-sejren mod Aston Villa også skabte et hav af chancer. De havde flere muligheder for at komme foran inden det endelig lykkedes med omkring ti minutter igen.

Især Ilkay Gündogan har været forrygende for City med seks scoringer i sine seneste seks Premier League-kampe og fire sine sidste tre. Han fik scoret en gang i sejren over Villa men burde have nettet flere gang i det opgør. Raheem Sterling er også godt med med to mål og en assist i sine sidste tre kampe.

Nu gælder det Sheffield United, som trods succes mod League One-hold i FA Cuppen stadig kæmper med det i ligaen. The Blades var tæt på at nå en halv sæson uden en sejr i Premier League. Den kom dog, da man slog et Newcastle-hold, som havde været reduceret til ti mand gennem hele anden halvleg med 1-0.

Vi mener simpelthen, at Manchester City har for meget at skyde med til, at Wilders tropper kan stå imod. Derfor siger vi, at City får endnu en storsejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Sheffield United med mindst tre mål (Manchester City -2). Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.