260x154_bet365Dagens Spilforslag: Europa League doubler. Club Brügge – Brøndby under 2.5 odds 1.72 + Ruch Chorzow – Esbjerg under 2.5 odds 1.66 = 2.82 hos bet365.

I går var to danske hold i aktion i Champions League, hvor AaB tabte hjemme med 0-1 til Dinamo Zagreb og FCK fik 0-0 i Ukraine mod Dnipro.

I dag gælder det igen to danske hold, denne gang i Europa League og for første gang nogensinde bliver Dagens Spilforslag en double.

Esbjerg og Brøndby skal begge en tur væk fra Danmarks grænser, hvor de skal møde hhv. Polske Ruch Chorzow og belgiske Club Brügge.

Fælles for de to kampe bliver, at begge danske hold igen vil stille sig langt tilbage på banen, og forsøge at leve på omstillinger. Sådan var det udgangspunktet for Esbjerg, da de mødte Almaty fra Kasakhstan, og det var tilfældet for både FCK og AaB i går. Lur mig om det ikke også bliver tilfældet i aften, hvor begge de danske hold gerne vil sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampene på danske grund.

Esbjerg kampen virker som den sikreste af de to, da der ikke er blevet scoret mange mål i deres kampe i denne sæson. Hverken i kvalifikationen eller i Superligaen. Brøndby derimod kan være lidt mere usikker, da deres defensiv af og til kan være rystende. Hvis først Brügge kommer igennem, kan det komme til at gøre ondt på Brøndby.

Vi kunne se, at defensiven stod langt bedre i kampen mod Silkeborg end i det første opgør mod FC Midtjylland, og hvis de finder samme takter frem igen i aften, så går bettet også hjem.

Dagens Spilforslag er derfor en double med u 2.5 mål i begge de danske kampe. Det giver samlet odds 2.82 igen, og det er et rigtig godt odds.