På denne side kan du altid danne dig et overblik over, hvornår og hvor du kan se samtlige 51 EM-kampe. Vi giver dig nemlig den komplette EM 2020 TV-guide til sommerens EM-slutrunde. Den her side er altså den hellige gral til alle fodboldfanatikere, som gerne vil vide lige præcis hvor de skal tune ind for at se samtlige slutrundekampe, og hvornår de skal placere deres EM odds. Nedenfor kan man både læse om, hvem der viser kampene, hvordan man kan oddse på dem, hvor og hvornår de danske drenge skal i aktion samt hvordan man bedst planlægger sin tid, så man kan se så mange kampe som overhovedet muligt.

bet365 Odds på EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

EM TV-guide

Indlæser…

Hvem viser kampene?

Det plejer at være Danmarks Radio og TV2, der viser slutrunderne. Men til sommerens EM slutrunde har TV2 ikke rettighederne til, at vise kampene. Det er nemlig Nordic Entertainment Group der har sikret sig rettighederne til Euro 2020. TV2 er tilbage igen i 2022 når VM-slutrunden bliver afholdt i Qatar, men til sommer skal de danske seere se bort fra kanalen. Det er nemlig DR1, TV3 Max, TV3 Sport og TV3+, som til sommer kommer til, at vise kampene. Der er dermed med at have styr på sin tv guide, når man skal have overblik over dagens kampe.

De fire TV-kanaler vil dele kampene imellem sig. Samtlige 51 kampe vil altså blive sendt live på danske TV-kanaler, der kan være tilgængelige for alle seere. Det kræver selvfølgelig, at du har en TV-pakke som har alle disse kanaler. Dermed er den lange tradition siden 1930 blevet brudt, da det for første gang ikke er muligt, at se alle kampene med den mindste TV-pakke.

Faktisk har DR sendt VM-fodbold lige siden den allerførste slutrunde i 1930. I starten var det dog kun i radioen, men med fødslen af DR TV i 1951, blev det også muligt for danskerne at se kampene i fjernsynet. Ved VM i 1954 gav DR således for første gang de danske seere VM-fodbold direkte i fjernsynet.

Det gælder derfor om, at orientere sig omkring hvordan du sikrer dig at have præcis de kanaler du kan se slutrunden på. Det er også muligt, at købe sig adgang til Viaplay der også viser Euro 2020, så heldigvis er der stadig rig mulighed for at stille EM sulten.

Sendeplanen er allerede blevet offentliggjort, og den kan man selvfølgelig se på denne tv-guide side.

Man kan også altid holde sig opdateret over alt sport i TV lige her.

Live odds på EM

Selvom det altid er sjovt at se en masse slutrundekampe, så kan man også tilføje endnu mere spænding ved at lave en masse odds på EM 2020. Nogle folk ynder at lave langtidsvæddemål såsom hvem der vinder den gyldne støvle, eller hvem der bliver europamester. Der er dog også tonsvis af andre muligheder for vinde penge i løbet af en slutrunde.

En af de mest profitable ting man kan gøre er at placere live odds på EM. Det er som regel smartere, at vente til kampen er sparket i gang, inden man placerer sit væddemål. Forhåndsfavoritterne kan nemlig komme hurtigt bagud, hvilket vil ændre oddset dramatisk. En spiller kan også blive sendt tidligt i bad. Det ændrer næsten altid kampforløbet, når et hold lige pludselig skal til at spille i undertal.

En af de steder der har de bedste EM odds er bet365. Uanset om det er før eller efter kampstart, så er der altid gode odds på Euro 2020 hos netop denne bookmaker. Læs vores anmeldelse af bet365 her.

bet365 Live odds på EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Tips og tricks

Der er flere forskellige tips og tricks til at lave lidt ekstra lommepenge under europamesterskaberne. Det er blandt andet smart at have brugere hos flere forskellige bookmakere. Så kan man nemlig få så mange gode EM tilbud som overhovedet muligt. Næsten alle bookmakere tilbyder en EM bonus til deres nye kunder. Det er altså med at holde øjne og ører åbne, så man ikke går glip af noget.

Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at læse vores nyheder. Her holder vi vores trofaste læsere opdateret med, hvor man kan få det bedste EM tilbud og/eller den bedste EM bonus. Derudover vil man også altid kunne finde optakter til de store kampe. Her kan man blandt andet læse om, hvem der er skadet, hvem der er i god form og meget, meget mere.

Når man har en bruger flere forskellige steder, så kan man også tit få et højere odds på et væddemål. Bookmakerne er nemlig ikke altid enig i deres oddssætning, og det kan smarte spillere udnytte til deres fordel.

Daglige spilforslag

Som om vores omfattende nyhedssektion ikke var nok, så kan man selvfølgelig også altid tjekke dagens spilforslag under hele slutrunden. Her vil vores eksperter komme med deres bud på, hvilket EM odds som de mener er bedst at spille på hver dag. Det er en god service for spillere, som har svært ved at bestemme sig for, hvilket odds som der er bedst værdi i.

Det kan for eksempel være 1×2, begge hold scorer, over/under 2,5 mål eller noget helt fjerde. Vores eksperter gør altid deres bedste for at skabe profit til læserne, og de spiller selvfølgelig også selv på deres spilforslag. Der er altså god mulighed for at få dagens bedste odds, når man tjekker vores hjemmeside.

Danmarks gruppespilskampe

Indtil videre er der kun tre opgør, som er blevet skemalagt på dansk TV. Det er selvfølgelig Danmarks tre gruppespilskampe mod henholdsvis Rusland, Belgien og Finland. Slutrunden er ekstra speciel, da den spilles i så mange forskellige lande.

Danmark har haft heldet til, at spille alle sine gruppekampe hjemme i Danmark, hvor Parken med garanti bliver et sandt fort. De danske drenge starter deres slutrunde lørdag den 13. juni imod Finland klokken 18:00 på DR1, når Norwich-spilleren Teemu Pukki og resten af det finske landshold skal gæste Parken, hvor der er plads til 38.065 tilskuere.

Fem dage senere, eller nærmere bestemt torsdag den 18. juni klokken 18:00, går det igen løs i Parken. Denne gang hedder modstanderen Belgien, og Danmarks anden gruppespilskamp vises også på TV3. Ved VM-slutrunden i 2018 skulle man planlægge sin dag, da Danmark spillede tidligt på dagen. Men til sommerens slutrunde har Danmark ikke bare haft heldet med tre hjemmekampe.

Alle tre kampe spilles også på et tidspunkt på dagen, hvor alle burde have mulighed for at se kampene. Der er nemlig ikke noget værre end at være fanget på jobbet eller universitet, mens Christian Eriksen og co. kæmper om tre point.

Den sidste, og måske altafgørende, gruppespilskamp mod Rusland bliver afviklet mandag den 22. juni klokken 21:00. Denne gang er det DR1, som viser opgøret. Kampen bliver for sidste gang spillet på hjemmebane i Parken, da Danmark skulle de kvalificere sig til knockout-fasen, ikke vil spille flere kampe i Danmark.

Igen er det værd at bemærke, opgøret bliver sparket i gang sent på en hverdag. Sørg derfor for, at samle vennerne og vær klar til, at heppe Danmark det sidste stykke over målstregen. Til hvad der forhåbentlig bliver en plads i top to i Gruppe B. Det kan nemlig vise sig at være en vaskeægte knald-eller-fald-kamp for det danske landshold.

Planlæg din tid

Ved en slutrunde som EM, der løber imellem den 12. juni og 15. juli, er det altafgørende, at man planlægger sin tid. Det er nemlig en lang turnering, og de fleste fodboldfans vil gerne se så mange kampe som overhovedet muligt. Dette kan dog kun komme til at ske, hvis man har styr på sin planlægning samt tv guide.

Det gælder mest af alt om, at undgå timelange familiefester og firma arrangementer på kampdage. Derudover skal man også prøve på at undgå kortere tidsrøvere såsom gåture med hunden, frokostaftaler eller samtaler med bedstemor, når der bliver spillet spændende kampe i fjernsynet.

Dette er som skrevet før kun muligt, hvis man har styr på sin planlægning. Det gælder altså om at vide, lige præcis hvornår man kan planlægge sociale arrangementer, så man ikke går glip af noget. Dette kan for eksempel være om formiddagen eller den tidlige eftermiddag, hvor der ingen kampe er på programmet.

Derudover skal man selvfølgelig også udnytte de få hviledage, der er i mellem playoff-kampene til at tilfredsstille alle sine kontakters sociale behov. Fylder man disse op med aftaler, så kan man nemlig sagtens tillade sig at holde socialt fri, mens de andre kampe bliver spillet.

bet365 Spil på EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+