888sport er ude med helt vilde odds på lørdagens knald eller fald kamp imellem Uruguay og Peru. Nye spillere har muligheden for at få odds 8 hvis Uruguay vinder, hvor man før fik odds 1,60. Peru er dog endnu mere vanvittigt, da du her får hele odds 41, hvis Peru vinder kampen. Dit væddemål på 50 kroner, der er maksimumindskuddet på denne bonus, kan altså i denne weekend ende med at give dig et overskud på 2.000 kroner. Lyder det for godt til at være sandt? Den er skam god nok, hos 888 kan du få dette forhøjede odds og fylde lommerne med kolde kontanter!

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Uruguay eller Peru

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 8 eller 41 på sejr til enten Uruguay eller Peru og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af op til 2.000 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Uruguay eller Peru til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 2.000 kroner hvis Peru vinder kampen!

888sport giver super odds på kampen mellem Uruguay og Peru, da der er forhøjede odds på begge hold.

Derfor vinder Peru kampen

Peru har alt at vinde i denne kamp. Et nederlag betyder at årets Copa América vil være ovre før det blev rigtig sjovt. Det peruvianske flag, der bølger i vinden.

Det der endte med et kæmpe nederlag til Brasilien på 0-5, kan paradoksalt ende med at gøre gavn for Peru. Det kan meget nemt forestilles, at Uruguay vil undervurdere Peru ovenpå afklapsningen. Det er her Peru kan få en stor fordel, hvis Uruguay tror det bliver en kamp uden den store modstand, tager de fejl. Peru havde en gedigen offday mod Brasilien, og det sker næppe igen.

Peru ved hvor de skal forbedre sig, og vil sørge for at dække af, mod det forventede pres Uruguay vil bringe. Uruguay spiller med høje indlæg, og dette vil træner Ricardo Careca helt sikkert forberede sit forsvar og målmand Callese på. Selvsamme Callese havde om nogen også en mareridtsaften mod Brasilien, og hele 5 gange måtte han hente bolden ud af nettet. Han burde være opsat på, at vise hvorfor han og Peru er nået til kvartfinalen. Kan der tænkes en bedre måde at vise det, end at overraske Uruguay og spille sig i semifinalen, næppe.

Peru er ikke hvem som helst mere, de var med til VM for første gang i landets historie i 2018. Og semifinaler i Copa América i 2011 og 2015 taler også sit tydelige sprog, at Peru er blevet et klassemandskab. De er fantastiske i kontraspillet, og defensiven er blevet bedre og bedre som årene er skredet frem. Uruguay kan komme til, at fortryde hvis de tror det bliver en walkover!

 

José Paolo Guerrero

Manden der kan gøre det onde ved Uruguay, kan meget vel blive José Pablo Guerrero. Trods sin fremskredne alder på 35 år, er han stadig et fysisk monster. Han har fart i benene og mål i støvlerne, og kontraspillet er en af hans absolutte styrker. På landsholdet har han lavet imponerende 36 mål. Det med tanke på at Peru i mange kampe, ikke har haft en favoritrolle.

Han kan ende med at blive en meget vigtig brik i kvartfinalen, med sin jernfysik skal han tage kampene med det stærke midterforsvar fra Uruguay. Kan han trække det længste strå og skabe plads til de øvrige spillere fra Peru, kan overraskelsen lure. Edison Flores og Christian Cueva er spillerne, som skal lukrere på Guerreros arbejde oppe foran, og gøre livet surt for Uruguay. De giftige fløjspillere har da også både hurtigheden og teknikken til, at slå til ved den mindste chance som byder sig.

Guerrero har desuden et godt kendskab til hvordan man spiller imod sydamerikanske spillere. Da han i de seneste 7 sæsoner har spillet for Corinthians, Flamengo og Internacional i den bedste brasilianske liga, Série A.

 

Cavani og Suárez

Edison Cavani og Luis Suárez, kort og godt taler vi her, om to af verdens bedste angribere som fører an for Uruguay. Peru ved dog at målene skal komme fra de to, og derfor vil de gøre alt i deres magt for at stoppe dem. Kan man stække de to farligere frontløbere, er man kommet et langt stykke imod en overraskelse, og semifinalen. Det er før set at Uruguay kan tæmmes ved, at modstanderen har luret hvordan de to stjerneangribere skal spilles.

Ikke bare er det set før, Peru har gjort det før. Ved deres seneste møde i 2017 trak Peru således det længste strå med en 2-1 sejr. Uruguay havde til dette opgør, både Suárez og Cavani med fra start i angrebet. Peru havde dog fuld kontrol på de to, og sådan en oplevelse husker spillerne selvfølgelig fra Peru. De vil gå ind til opgøret med tro på egne evner, og gå efter sejren i lørdagens Copa América kvartfinale!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund